renne Posted May 31, 2018 Share Posted May 31, 2018 Odvaljuju nas turkinje, prijema nigde Link to comment
Malvo Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Koja je poplava izbacila ovog Krsmanovica? Decko ne moze da se sastavi sa loptom, a pritom se ponasa kao Bugarin. Link to comment
renne Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 Sjajan prvi set protiv nederlanđanki Link to comment
pbg12345 Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 On 17.5.2018. at 13:41, theanswer said: kad smo već tu, da kažem da su Kolarić i Basta u bič voleju prošle nedelje ušli u finale turnira sa 3 zvezdice što je otprilike najveći uspeh ostvaren ikad u ovom sportu za Srbiju gde je taj rezultat u odnosu na kvalifikacione turnire za olimpijske igre? uvek me cudilo da nas nema nigde u odbojci na pesku, a u "pravoj" odbojci godinama decenijama sad vec u svetskom vrhu Link to comment
theanswer Posted June 7, 2018 Share Posted June 7, 2018 1 hour ago, pbg12345 said: gde je taj rezultat u odnosu na kvalifikacione turnire za olimpijske igre? uvek me cudilo da nas nema nigde u odbojci na pesku, a u "pravoj" odbojci godinama decenijama sad vec u svetskom vrhu kvalifikacije za OI još nisu počele, ali su njih dvojica posle ovog finala osvojili turnir sa jednom zvezdicom u Turskoj već sledeće nedelje. na samo nekoliko turnira na kojima su zajedno učestvovali su osvojili više bodova nego kada je Kolarić sa drugim partnerom igrao cele prošle sezone, takođe su obezbedili učešće na evropskom prvenstvu. kada počne kvalifikacioni period za OI imaće tu prednost jer neće krenuti od nule, odnosno lakše će ulaziti na najjače turnire sa 3 ili 4 zvezdice. ako budu igrali ovako kako su do sada igrali prethodnih par meseca, realno bi bilo da odu na OI Link to comment
pbg12345 Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 hvala ma jasno mi je da je rano za kvalifikacije za oi, nego me upavo sto si napisao zanimalo Link to comment
theanswer Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 inace se u odbojci jos uvek ne zna tacan sistem kvalifikacija za tokio i koliko ce koje takmicenje biti bitno, nista nisu uradili da poboljsaju taj sistem, u zenskoj odbojci nam to odgovara, mada smo tamo dovoljno kvalitetni da se kvalifikujemo svakako, u muskoj druga prica.. a generalno nije rano za kvalifikacije za oi, manje vise u svim sportovima to pocinje uskoro ili je vec pocelo Link to comment
Halvard Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Ovo kako su odbojkašice odigrale Ligu Nacija do sada baš i ne daje razloga za neki preterani optimizam. Obe tehničarke su užas, Maja u svom najgorem izdanju bi više doprinela, prijem nam se raspada minimum jednom po setu, a sad smo još do kraja takmičenja ostali bez Brankice Mihajlović, a zamenu za nju jednostavno nemamo. Tijana Bošković je praktično sama igrala mečeve protiv Italije i Holandije, oba smo izgubili jer to u jednom trenutku više nije moglo da prođe. Mislim, nije sad sve ovo nešto preterano strašno, i ranije smo uglavnom znali da podignemo formu za najvažnija takmičenja (a ove godine je to svakako SP), ali i dalje nam ostaje da nađemo još jednog primača sa makar prihvatljivim učinkom u napadu, a tu nismo daleko odmakli. Link to comment
theanswer Posted June 8, 2018 Share Posted June 8, 2018 Prijem jeste najveći problem ali Liga Nacija je takvo takmičenje po ovom sistemu da je nemoguće očekivati neke konstantne partije. Previše se putuje. Link to comment
renne Posted June 10, 2018 Share Posted June 10, 2018 Šteta za ovako izgubljen set, mnogo servis grešaka Link to comment
renne Posted June 13, 2018 Share Posted June 13, 2018 Devojke pobedile USA i plasirale se na F6 Link to comment
Recommended Posts