Posted December 20, 201212 yr Nema više topića o odbojci, a ima o kartanju i ubijanju životinja?Kakav propust organizatoraŠta sam u stvari hteo da pitam.. kako je puno ime Zvezde u odbojci? Tj šta znači czm?Ptn je pretpostavljam Partzan Termoelektro, koliko kod to čudno zvučalo..
January 31, 201312 yr Nema više topića o odbojci, a ima o kartanju i ubijanju životinja?Kakav propust organizatoraŠta sam u stvari hteo da pitam.. kako je puno ime Zvezde u odbojci? Tj šta znači czm?Ptn je pretpostavljam Partzan Termoelektro, koliko kod to čudno zvučalo..Zvezda nema dodatnih imena, samo je Crvena Zvezda.Partizan jeste Termoelektro, ali je proslogodisnji direktor Partizana i fin. direktor Termoelektra otisao u drugu firmu, pa se izgleda smanjila malo zainteresovanost te firme za sponzorisanje. Inace je TE u nekom poluraspadu, kupili ih Rusi , ovo-ono, inace jako velika firma. Trenutno je novajlija Djerdap na neverovatnoj drugoj poziciji (normalno CZV je prva), a standardno se vec za ispadanje namesta Zeleznicar Edited January 31, 201312 yr by Lezilebovich
February 24, 201312 yr Gledam kup u NP... Nema primača ni u najavi. :isuse:To sve u nekim svojim mislima, neće nogama do lopte...
February 24, 201312 yr carski potez na 23:22, loptu u odbrani hvata igrač radničkog, lopta otprilike ide pored zapisničkog stola i igrač bi stigao da je vrati, ali tačno upada u ruke skupljaču lopte kog je bolelo dupe da se skloni - i on hvata loptu na 10 cm od igrača randičkog. ovi mu verovatno pominju familiju, odlaze do sudije, ali je poen za zvezdu
April 12, 201311 yr Video sam samo kod italijana.Sad ne znam da li su recimo i brazilci uveli...Verujem da će postati standardno na ep/sp ili da im daju balon pa da se igra.Užasno je brzo.Edit: Trentino dobio sa 3:2. Kakvu šapu ima Mitar Đurić... Edited April 12, 201311 yr by wall