Razzmatazz Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Za skoro svaki sajt važi isto - prilikom bilo kakve vizuelne promene će se naći grupa ljudi koja smatra da je prethodno rešenje bilo bolje. A u okviru te grupe jedna grupica koja je bukvalno lično uvređena izmenama i najavljuje svoj virtuelni sepuku na tom sajtu. Da im izmeniš funkcionalitet ili čak ukineš neke funkcije, to bi prošlo daleko lakše i bezbolnije nego dizajn.To valjda ima veze sa tim odomaćivanjem, kao, toliko su tu dugo i navikli se na postojeći dizajn, da imaju osećaj da im je neki stranac drugačije razmestio nameštaj i zamenio neke stvari dok su bili negde napolju.
Аврам Гојић Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 meni se tek sada zapravo koristi flickr, odlicno resen dizajn
InvisibleLight Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 jel postoji nacin da udjem u svoj nalog ukoliko ne znam kojim mejlom sam se logovala (jer sam 3x otvarala novi ono kad je trazio prebacivanje na yahoo) nadjem svoju stranicu ali ne mogu da se ulogujem, moze neko da uhakuje?
jms_uk Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Mozes li da probas 'Forgotten password' sa ta tri mejla pa da vidis na koji ce ti stici?
InvisibleLight Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) ne ide, tj nijedan od ta tri mejla koja znam nije od aktuelnog naloga uopste ne znam na koji sam ga mejl registrovala :( o jbt sad sam uspela nakon tri dana drndanja kuci, otvorio mi s ovog kompa i to na zvanicnu gmail adresu, koju ukucah onako iz ocaja, a kuci me s nje prebacivao na neku primedbu da sam vec registrovana na drugi email na yahoo..nista mi nije jasno u stvari nisam, ulogovana sam na neki drugi nalog, ovu stranicu mi nudi da followujem odustajem Edited December 14, 2014 by InvisibleLight
kapetanm Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 to se i meni desilo pre mesec dana i izgubio sam se trajno
jms_uk Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ne ide, tj nijedan od ta tri mejla koja znam nije od aktuelnog naloga uopste ne znam na koji sam ga mejl registrovala :( o jbt sad sam uspela nakon tri dana drndanja kuci, otvorio mi s ovog kompa i to na zvanicnu gmail adresu, koju ukucah onako iz ocaja, a kuci me s nje prebacivao na neku primedbu da sam vec registrovana na drugi email na yahoo..nista mi nije jasno u stvari nisam, ulogovana sam na neki drugi nalog, ovu stranicu mi nudi da followujem odustajem https://www.flickr.com/help/with/other/ pa klikni na get Help by Email
InvisibleLight Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) ali traze i : In your message please include- The Yahoo! ID that you are having trouble with: a ja to ne znam tj moguce da sam se tad logovala preko FB-a, vidim da je ista fotka i neki frends s FB su mi na flickr-u ali je flickr ukinuo gmail i fb naloge, mora yahoo mogu da im ponudim samo - The Flickr URL of the account: al onda tako moze svako da provali u svaciji flickr edit In your message please include- The Yahoo! ID that you are having trouble with:- The Flickr URL of the account:- Any error messages that you are seeing: Edited December 14, 2014 by InvisibleLight
Indy Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Pa da, vidim da su ukinuli logovanje preko Facebooka. Mozda te je to zajebalo.
InvisibleLight Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 uspela sam, pisala im na email, iako sam mislila da cu odgovor cekati nedeljama, ako uopste odgovore jer sam im poslala samo url naloga dali mi moj yahooID, za koji pojma nemam kad sam otvorila, mada mi zvuci poznato, naravno da sam mu sifru takodje zaboravila al sam je dobila preko koda koji mi poslase na broj telefona tak oda,ako nekom zatreba resenje eto postupka
InvisibleLight Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Super! da, vratih se upravo da tebi zahvalim, ne bih znala da postoji ta opcija da im pises na mail :)
Mil@n Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Kako sada radi flickr? Treba mi još neko mesto pored fb-a gde bih da izlažem™ probrane primerke, jel i dalje imaju one fore da trpaš fotke u neke grupe, pa dobijaš neke ocene i ta sranja? U kojoj rezoluciji prihvataju fotke, gledam sada neke od baš pre, opako su ih kasapili, čini mi se... Sve u svemu, flickr now, mane i prednosti?
Recommended Posts