MayDay Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ljudi moji, sramota me bilo da priznam jer su mnogi fini ljudi preporucivali, ali ja kako pustim rubicon, meni sanak naoci. a nije da me ne zanima sta se desava. jednostavno, ona muzika, glasovi...ko da mi pevaju 'ti-jo no-ci, moje zlato spaaava'..
Un-juice Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 nedje oko lapo 2 na Komedi sentralu na kablu idu Stjuart i Kolber. Jedino sto su bajati. Kod njih tek treba da budu izbori. Al nebitno, opet su super.
MayDay Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 meni su oni sve gluplji i gluplji za gledanje, moram priznati.
banecare1 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 ja pustim radio эхо москвы, tamo razglabaju u detalje po sat vremena teme kao sto su anonimnost pri online placanju ili zdravlje predsednika kao faktor u politici. nema sanse ostati budan.
gospa buba Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) ja pustim radio эхо москвы, tamo razglabaju u detalje po sat vremena teme kao sto su anonimnost pri online placanju ili zdravlje predsednika kao faktor u politici. nema sanse ostati budan.oni su nekad bili interesantni*** nocu, 99te na 2000, sta im se desilo?*** u smislu da sam se bash bechila nocu, da ostanem budna... Edited December 5, 2012 by thermal bug
banecare1 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 oni su nekad bili interesantni*** nocu, 99te na 2000, sta im se desilo?*** u smislu da sam se bash bechila nocu, da ostanem budna...jos uvek su interesantni. dobri gosti, dobre emisije, posebno analiticke i o istoriji. ja pustim podcast sa temama koje me uspavljuju, navukao sam se i imam problem ako je tisina
MayDay Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) inace, ja pola godine pustam 'the economist' audio pred spavanje. a tu taman ima jedno 6-7 sati govorancije na kvins inglisu.ujutro se naravno probudim kad pici poslednja sekcija - obituaries. Edited December 5, 2012 by MayDay
banecare1 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 inace, ja pola godine pustam 'the economist' audio pred spavanje. a tu taman ima jedno 6-7 sati govorancije na kvins inglisu.ujutro se naravno probudim kad pici poslednja sekcija - obituaries.isti slucaj
gospa buba Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 najbolje zaspim uz besede Spasoja Vlajicaiskusno -_-
Turnbull Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Samo da prijavim da sam se sinoć izuzetno uspešno uspavao uz SCI NY...
Amelija Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Midsomer Murder, ali onaj stari Inspector Barnaby. :thumbsup:ništa bolje za popodnevnu dremkučak i ako mi se ne spava popodne, uz ovu seriju je uvek zagarantovano 1 kvalitetno zaspivanje :lol:a što je najgore interesuje me vrlo i super mi je i svesrećom uvek se i snimalo pa se i odgledaloa uveče ne zaspivam ni uz šta osim uz knjigu, nekujednom sam se ladno spremila za čitanje, namestila sve, jastuke, lampu, ovo ono, i zaspala pre nego što sam uzela knjigupa se odonda spavanje u našoj kući zove "čitanje bez knjige"
Indy Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 (Koji si ti andjeo od yene, mene dodje sramota. )Elem, i ja se uvek borim lavovski da opstanem uz Barnabija, ali nekako me onaj bajkoviti mir zelenog seoceta baca u 1 nesvest.
Turnbull Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 (Koji si ti andjeo od yene, mene dodje sramota. )Elem, i ja se uvek borim lavovski da opstanem uz Barnabija, ali nekako me onaj bajkoviti mir zelenog seoceta baca u 1 nesvest.Pa to je presudno, mislim. Osećaj ušuškanosti. Ja tako uz Gilmorice i onaj Stars Hollow, koji je kako kakav Cipelgrad.U principu, svaki zaplet je samo privremeno izbacivanje iz koloseka, ali sa potpunom izvesnošću da će se stvari vratiti u normalu.
Recommended Posts