December 5, 201212 yr ljudi moji, sramota me bilo da priznam jer su mnogi fini ljudi preporucivali, ali ja kako pustim rubicon, meni sanak naoci. a nije da me ne zanima sta se desava. jednostavno, ona muzika, glasovi...ko da mi pevaju 'ti-jo no-ci, moje zlato spaaava'..
December 5, 201212 yr nedje oko lapo 2 na Komedi sentralu na kablu idu Stjuart i Kolber. Jedino sto su bajati. Kod njih tek treba da budu izbori. Al nebitno, opet su super.
December 5, 201212 yr ja pustim radio эхо москвы, tamo razglabaju u detalje po sat vremena teme kao sto su anonimnost pri online placanju ili zdravlje predsednika kao faktor u politici. nema sanse ostati budan.
December 5, 201212 yr ja pustim radio эхо москвы, tamo razglabaju u detalje po sat vremena teme kao sto su anonimnost pri online placanju ili zdravlje predsednika kao faktor u politici. nema sanse ostati budan.oni su nekad bili interesantni*** nocu, 99te na 2000, sta im se desilo?*** u smislu da sam se bash bechila nocu, da ostanem budna... Edited December 5, 201212 yr by thermal bug
December 5, 201212 yr oni su nekad bili interesantni*** nocu, 99te na 2000, sta im se desilo?*** u smislu da sam se bash bechila nocu, da ostanem budna...jos uvek su interesantni. dobri gosti, dobre emisije, posebno analiticke i o istoriji. ja pustim podcast sa temama koje me uspavljuju, navukao sam se i imam problem ako je tisina
December 5, 201212 yr inace, ja pola godine pustam 'the economist' audio pred spavanje. a tu taman ima jedno 6-7 sati govorancije na kvins inglisu.ujutro se naravno probudim kad pici poslednja sekcija - obituaries. Edited December 5, 201212 yr by MayDay
December 5, 201212 yr inace, ja pola godine pustam 'the economist' audio pred spavanje. a tu taman ima jedno 6-7 sati govorancije na kvins inglisu.ujutro se naravno probudim kad pici poslednja sekcija - obituaries.isti slucaj
December 6, 201212 yr Midsomer Murder, ali onaj stari Inspector Barnaby. :thumbsup:ništa bolje za popodnevnu dremkučak i ako mi se ne spava popodne, uz ovu seriju je uvek zagarantovano 1 kvalitetno zaspivanje :lol:a što je najgore interesuje me vrlo i super mi je i svesrećom uvek se i snimalo pa se i odgledaloa uveče ne zaspivam ni uz šta osim uz knjigu, nekujednom sam se ladno spremila za čitanje, namestila sve, jastuke, lampu, ovo ono, i zaspala pre nego što sam uzela knjigupa se odonda spavanje u našoj kući zove "čitanje bez knjige"
December 6, 201212 yr (Koji si ti andjeo od yene, mene dodje sramota. )Elem, i ja se uvek borim lavovski da opstanem uz Barnabija, ali nekako me onaj bajkoviti mir zelenog seoceta baca u 1 nesvest.
December 6, 201212 yr Author (Koji si ti andjeo od yene, mene dodje sramota. )Elem, i ja se uvek borim lavovski da opstanem uz Barnabija, ali nekako me onaj bajkoviti mir zelenog seoceta baca u 1 nesvest.Pa to je presudno, mislim. Osećaj ušuškanosti. Ja tako uz Gilmorice i onaj Stars Hollow, koji je kako kakav Cipelgrad.U principu, svaki zaplet je samo privremeno izbacivanje iz koloseka, ali sa potpunom izvesnošću da će se stvari vratiti u normalu.