Jump to content
IGNORED

iTunes, sto mu muka...


Recommended Posts

(Napomena, muke iz naslova odnose se na PC verziju, nemoj da bi se korisnici Maca nasli uvredjeni).newitunes.jpgDakle, verzija 11 je izasla. Da li je samo sminkeraj na srawetu od softwarea, ili su ga konacno doveli u red?Prethodna verzija (10.nesto) je bila 1 uzas. Bilo je dana kada bih ga uhvatio da trosi skoro ceo gigabajt RAM-a! Pa, jbte!

Link to comment

:lolol:Nice try!(Mada, da imam para, mozda i bih. Ako moram da biram da budem zakljucan u Windows8/UEFI ekosistem vs. Apple ekosistema, ovaj drugi mi je lepsi. Ipak se nadam da cu moci da nastavim da uzivam multi-sistemsku slobodu...)

Link to comment

Jbg, situacija je u ovom slučaju brutalno jednostavna, i svodi se na 0 ili 1. Da bar nisi kupio taj usrani ajfon...

Edited by henrik larsson
Link to comment

Ima sad neki novi sistem kompjuterisanja, nije da sam ja dovoljno pametan da razumem (kvantni kompjuteri?) koji imaju još neka stanja pored 0 i 1. Uvek sam bio za to, a protivu terora binarnosti!

Link to comment
  • 2 weeks later...

Juce sam izgubio cuku vremena da namestim ring tone zeni na iPhonu. u v10 sljaka normalno, u v11 nece da prepozna .m4r u lib. Na kraju search po netu. Gle cuda? :( 15 tak videa how 2 na tu temu.

Link to comment

Copy Trans Manager - moje rešenje za izbegavanje itunesa. Pritom mi je mnogo korisniji prilikom prebacivanja pesama na ipod. Ubacivanje textova pesama na 2 klika - ftw :0.6:

Link to comment

Moram da priznam da su mi do sada iskustva sa novom verzijom iTunesa pozitivna. Barem u ovih prethodnih desetak dana nisam primetio neku katastrofičnu otimačinu memorije.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...