Indy Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (Napomena, muke iz naslova odnose se na PC verziju, nemoj da bi se korisnici Maca nasli uvredjeni).Dakle, verzija 11 je izasla. Da li je samo sminkeraj na srawetu od softwarea, ili su ga konacno doveli u red?Prethodna verzija (10.nesto) je bila 1 uzas. Bilo je dana kada bih ga uhvatio da trosi skoro ceo gigabajt RAM-a! Pa, jbte!
henrik larsson Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Zašto ne koristiš Foobar? Isti princip, a nije iTunes.
henrik larsson Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Onda nema kukanja. Kupi zlu makinu. Edited December 3, 2012 by henrik larsson
Indy Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 :lolol:Nice try!(Mada, da imam para, mozda i bih. Ako moram da biram da budem zakljucan u Windows8/UEFI ekosistem vs. Apple ekosistema, ovaj drugi mi je lepsi. Ipak se nadam da cu moci da nastavim da uzivam multi-sistemsku slobodu...)
henrik larsson Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Jbg, situacija je u ovom slučaju brutalno jednostavna, i svodi se na 0 ili 1. Da bar nisi kupio taj usrani ajfon... Edited December 3, 2012 by henrik larsson
Indy Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Ima sad neki novi sistem kompjuterisanja, nije da sam ja dovoljno pametan da razumem (kvantni kompjuteri?) koji imaju još neka stanja pored 0 i 1. Uvek sam bio za to, a protivu terora binarnosti!
hefestus Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Juce sam izgubio cuku vremena da namestim ring tone zeni na iPhonu. u v10 sljaka normalno, u v11 nece da prepozna .m4r u lib. Na kraju search po netu. Gle cuda? :( 15 tak videa how 2 na tu temu.
S.L. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Copy Trans Manager - moje rešenje za izbegavanje itunesa. Pritom mi je mnogo korisniji prilikom prebacivanja pesama na ipod. Ubacivanje textova pesama na 2 klika - ftw :0.6:
Indy Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Moram da priznam da su mi do sada iskustva sa novom verzijom iTunesa pozitivna. Barem u ovih prethodnih desetak dana nisam primetio neku katastrofičnu otimačinu memorije.
Recommended Posts