beta Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 domaćinski kao i svake godine. srećno badnje veče.
Jumanji Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Srecno Badnje vece i Bozic svima koji slave [emoji318]Ahhh kakve lepote na toj sofri...mljac!
halloween Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 Srećno Badnje veče! Ah, dekoracija stola, a vidim ima i panetone. Sve divno.
čekmeže Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Pomešao sam žutu, plavu, zelenu i ljubičastu i dobio boju drvene bojice broj 11. Ispolivao sirće, 5 jaja razbio.
renne Posted January 5, 2021 Author Posted January 5, 2021 Bazične pripreme za porketu @banatjanin hvala za ideju Spoiler 5
adam Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 2 minutes ago, renne said: Suve punjene paprike u kiselom kupusu uh kako odlicno izgledaju ja sam svojevremeno kad ovde nije mogao da se nadje kupus u glavicama, znao da napravim fil za sarme, u to bacim ribanac pa mesavinom napunim suve paprike i ubacim u rernu na nekoliko sati. bilo fenomenalno. al otkako i ovde moze da se nadje kiselog kupusa u glavicama, vise se tim ne bavim. fala sto si me podsetio, napravicu ovih nedelja, imam finu zalihu suvih paprika od kuce. to donosim redovno. ne zauzima puno prostora a cesto koristim da oplemenim raznu klopu. ono, kao zacin - samo naseckam il sitno il na trakice i ubacim u razno il proprzim na pocetku kuvanja.
Frank Pembleton Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Štasto peko? .... Shiit has hit the fan!
renne Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 porketu (rolovani punjeni svinjski stomak) italijanski specijalitet, imaš par postova gore početak
Recommended Posts