December 24, 20186 yr Srecno Badnje vece i Bozic svima koji slave [emoji318]Ahhh kakve lepote na toj sofri...mljac!
April 26, 20195 yr Pomešao sam žutu, plavu, zelenu i ljubičastu i dobio boju drvene bojice broj 11. Ispolivao sirće, 5 jaja razbio.
January 6, 20214 yr 2 minutes ago, renne said: Suve punjene paprike u kiselom kupusu uh kako odlicno izgledaju ja sam svojevremeno kad ovde nije mogao da se nadje kupus u glavicama, znao da napravim fil za sarme, u to bacim ribanac pa mesavinom napunim suve paprike i ubacim u rernu na nekoliko sati. bilo fenomenalno. al otkako i ovde moze da se nadje kiselog kupusa u glavicama, vise se tim ne bavim. fala sto si me podsetio, napravicu ovih nedelja, imam finu zalihu suvih paprika od kuce. to donosim redovno. ne zauzima puno prostora a cesto koristim da oplemenim raznu klopu. ono, kao zacin - samo naseckam il sitno il na trakice i ubacim u razno il proprzim na pocetku kuvanja.
January 6, 20214 yr Author porketu (rolovani punjeni svinjski stomak) italijanski specijalitet, imaš par postova gore početak