Posted November 20, 201212 yr Reče neko da bismo trebali imati ovakvu temu i slažem se. Za početak evo ga slavski kolač za kuma, za sutrašnju slavu
November 21, 201212 yr bravo za kolač rene, super je :thumbsup:aj' baci ceo meni. čisto da može da se uporedievo, ja ću (skromno ) i moj kolač da priložim Edited November 21, 201212 yr by duda
November 21, 201212 yr Author Meni ukratko goveđa salata (praziluk, bluk, cepkana govedina posle 4 sata dinstanja, ren, pavlaka i malo majoneza), sir-susam salata, ruska salata, neizbežne pihtije, pogača, mezetluk pršuta, pečenica, razni stari sirevi, supa, sarma, prasećina, jaretina, kupus, paprike, maslinke sa fetom, i već viđeni kolači
November 21, 201212 yr Author sv.glava komada jedan, papci komada 5, sveza kolenica sv. komada jedan, pola kile suvih rebara, pola kile goveđeg paumfleka. Dovvoljno za tri velike tepsije
November 21, 201212 yr sv.glava komada jedan, papci komada 5, sveza kolenica sv. komada jedan, pola kile suvih rebara, pola kile goveđeg paumfleka. Dovvoljno za tri velike tepsijeeh, nekome ko nikad nije pravio pihtije, ovo bi moralo malo detaljnije ...
November 21, 201212 yr meni je danas slava, kojom prilikom jedem pohovani mozak i banine. inace ne slavim.
November 21, 201212 yr Cudno je to, ja se, recimo, vise najedem na posnim slavama jer prebranac i ribu obozavam a pecenje ne mogu da smislim. Jos ako nema sarme nego praznog kupusa ostanem gladna skroz. Zato pijem da nadoknadim.
November 22, 201212 yr Meni ukratko goveđa salata (praziluk, bluk, cepkana govedina posle 4 sata dinstanja, ren, pavlaka i malo majoneza), sir-susam salata, ruska salata, neizbežne pihtije, pogača, mezetluk pršuta, pečenica, razni stari sirevi, supa, sarma, prasećina, jaretina, kupus, paprike, maslinke sa fetom, i već viđeni kolačiposno, srpski:)