Aleksija Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 da izvini bret, dan. d. luis je bog glume, a vi kako hocete.
ducca Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) Linkolna odlazem vec nedeljama, moracu da ga pogledam tamo negde pred Oskare, ali do sada Denzel i Joaquin fenomenalni, obe uloge lagano za Oskara (cak Denzel i bolji nego u Training Day). Iako gotivim DDL, i ne sumnjam da je razvalio u Linkolnu, vec je postalo dosadno i predvidivo da kad god je on nominovan ostali ne moraju ni da se pojavljuju na ceremoniji.Inace, sklon sam da verujem da je Master popusio nominacije zbog Sajentoloskog lobija. Uloge nisu mogli zanemariti, sve ostalo otislo pod tepih <_<End of Watch moram pomenuti kao film koji se ni ne pominje a jedan je od bojlih prosle godine Edited February 9, 2013 by ducca
Molder Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Joaquin mi je bio malo pretenciozan u Masteru...Zaboga, nastavniče, pa takva mu bila uloga!Ja inače nisam njegov fan ali u Master-u je razvalio kako je odglumio!
Lancia Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) cisto da nerviram 3opgea, ne znam odakle su Spanci dobili prognoze, al' kazu u El Paisu da je Argo svakim danom sve veci kandidat br 1 za Oskara. Jedini pravi konkurenti su navodno Jadnici i tek potom SLP.btw, Ben Affleck dobio nagradu od Directors Guild of America za najboljeg rezisera. Edited February 10, 2013 by Lancia
kobni zelaya Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ova situacija sa izvinjavanjem scenariste Linkolna nekom senatoru, zato što pet minuta filma nije istorijski tačno - šta reći nego
Lancia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 (edited) posle BAFTE, Argo na putu da dobije i Oskara uz inerciju. Sad ce vec biti iznenadjenje ako ga ne ubode. Edited February 11, 2013 by Lancia
ducca Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Naravno DDL i Waltz ne smeju slucajno da omanu...
Lancia Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 DDL je osvojio oskara onog trenutka, kad je prihvatio ulogu.
Tinman Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Meni se od do sad pogledanih nominovanih filmova Amour najvise dopao - sto ce reci da nema sanse. SLP mi je posle njega. Argo je jako dobar film, ali ni prici ova dva.
3opge Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 јел прати ико тепих данас?занимају ме утисци о моди.
Lancia Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 za Oskara su mogli da konkurisu samo:Silver Linings PlaybookAmourLes Misérables iBeasts of the Southern Wildglavna muska, bez konkurencije:Bradley Cooperglavna zenska, sa malo tuce:Jennifer Lawrencepa,Quvenzhané Wallis iEmmanuelle Rivasporedne:Anne Hathaway iDe Niro, Jones i Waltz na ravne casti(nisam gledao Zero Dark Thirty)
3opge Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 ако Купер добије оскара ја водим Џенифер на ћевапе у српску кафану
ducca Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Za film nemam favorita, zanimaju me samo glumacke nagrade. Navijam za dvojac iz Mastera, ali loooong shot je potreban...Upravo palim Linkolna, ako me ne bude mrzelo mozda dam sansu i ZDT veceras. Edited February 24, 2013 by ducca
3opge Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 да видимо шта ће Енџи да истури ове године на ћилиму
Recommended Posts