Kreator Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Meni se Argo bas svideo, odlican film. Drago mi je da je pobedio Linkolna http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2013&mm=01&dd=14&nav_id=677222
ducca Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ne kapiram na koju foru Master nije nominovan za Best Picture... U svakom slucaju Phoenix i Hofman su jebali kevu, ako prodju bez bar jedne statue dodjavola i sa Akademijom vise.
3opge Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ne kapiram na koju foru Master nije nominovan za Best Picture... U svakom slucaju Phoenix i Hofman su jebali kevu, ako prodju bez bar jedne statue dodjavola i sa Akademijom vise.можда зато што је и поред одличне глуме ФСХ релативно слаб филм.
ducca Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 S obzirom da su i losiji filmovi nominovani, moglo se naci mesta i za ovaj...
Molder Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Upravo to! SLP se nalazi u 8 kategorija!!! :isuse:Paul Thomas Anderson nije ni nominovan za režiju..... sramota!
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 SLP se nalazi u 8 kategorija!!! zasluzeno. i to je malo.
3opge Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) zasluzeno. i to je malo.ајде да прогнозирам, добиће три пет.едитовао, није бег циција. Edited February 9, 2013 by 3opge
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) ja sam pesimista, Dzenifer i De Niro.u stvari, cak ce i De Niro da izvisi. Edited February 9, 2013 by Lancia
3opge Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 филм, главна женска, главна мушка, споредна мушка, и још једна
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ma nema sanse za glavnu musku. DDL dobija ko od sale. Argo za film. i Hofman sporedna. papazjanija, videces.
3opge Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ma nema sanse za glavnu musku. DDL dobija ko od sale. Argo za film. i Hofman sporedna. papazjanija, videces.Арго сигурно не добија за филм.
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 onda Jadnici. konzerve su ovi iz Oskara da bi dobio SLP.
3opge Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 морам:Bret Easton Ellis @BretEastonEllisARGO is nice and all that but SILVER LININGS PLAYBOOK is seriously crazy and modern and genre defining. The best rom-com of the last decade.
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 морам:Bret Easton Ellis @BretEastonEllisARGO is nice and all that but SILVER LININGS PLAYBOOK is seriously crazy and modern and genre defining. The best rom-com of the last decade. ovo ga kolje.iz njegovih usta u bozje usi.
teacher Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Dobiće SLP dosta, ali mislim da neće dobiti za film, iako bih to voleo, jer bi to onda značilo kraj svim visokobudžetnim bljuzgama. Nažalost, neće dobiti ni za žensku ulogu, to će da pokupi mala Quvenzhane. Sve uz ogradu da nisam gledao Lincolna i Jadnike. Takođe, voleo bih da Denzel uzme najbolju mušku ulogu, Joaquin mi je bio malo pretenciozan u Masteru, a Cooper bi bez Russella mogao da igra samo u filmovima sa Adamom Sandlerom. Russell definitivno uzima režiju.
Recommended Posts