Aće Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 twins covece, sravnili sa zemljom kod gazda jove u ofenbahu.http://youtu.be/GWEq8Ctw_7Y
Venom Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ubaci malo ijekavice, da bude malo autenticnije. Nema seljastva bez ijekavice.
halloween Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Žene, idemo! Šta ćete da obučete u najluđoj noći?Bila sam danas do u radnji sa metražom na kilo, nakupovala likre i lamea i zakazala izlivanje noktiju sa trajnim frenčom i nadogradnju svilenih trepavica. Tolike sam pohvale dobila u kući lepote, kažu- gospođice, vi ste idealni za one slike „ pre“ i „ posle“. Sutra pravac Surčin do šnajderke Vide, što šije minjake boli glava. Mada, ja toliko vodim računa da sam uvek doterana, meni se ne razlikuje dnevna garderoba od novogodišnje, mogu komotno nešto i od ovog što nosim na posao. Edited November 22, 2012 by halloween
Ravanelli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) eh, da više žena ima takav stav i stil i novak bi češće dolazio Edited November 22, 2012 by Ravanelli
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 zna li ko visinu plafona u lokalu? cisto zbog pistolja i pucanja.u mom komsiluku bila turska svadba i pogino nezenja jer je matori puco u vazduh a plafon bio nizak. :(
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) ... Edited November 23, 2012 by Krampa
mlatko Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ...oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamare
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamarepa ako se napijemo ko krave mozemo nesto i ozbiljnije kao recimo obaranje ruke, ponijecu ja i chakiju, sto naravno otvara prostar za kreativnost...
Milogled Bluff Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!shi-men? nisam znao, a jel to trezan ili pijan?
Milogled Bluff Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Pa, znajuci da se napije od pola piva, i odma pocme da se razmece svojim fizickim mogucnostima, tesko da je ikada obarao ruke trezan. Edited November 23, 2012 by Milogled Bluff
Duci Simonovic Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Možemo poneti i loptu pa pikati viktorije ili deset devet u guženje
Recommended Posts