November 22, 201212 yr twins covece, sravnili sa zemljom kod gazda jove u ofenbahu.http://youtu.be/GWEq8Ctw_7Y
November 22, 201212 yr Ubaci malo ijekavice, da bude malo autenticnije. Nema seljastva bez ijekavice.
November 22, 201212 yr Žene, idemo! Šta ćete da obučete u najluđoj noći?Bila sam danas do u radnji sa metražom na kilo, nakupovala likre i lamea i zakazala izlivanje noktiju sa trajnim frenčom i nadogradnju svilenih trepavica. Tolike sam pohvale dobila u kući lepote, kažu- gospođice, vi ste idealni za one slike „ pre“ i „ posle“. Sutra pravac Surčin do šnajderke Vide, što šije minjake boli glava. Mada, ja toliko vodim računa da sam uvek doterana, meni se ne razlikuje dnevna garderoba od novogodišnje, mogu komotno nešto i od ovog što nosim na posao. Edited November 22, 201212 yr by halloween
November 22, 201212 yr eh, da više žena ima takav stav i stil i novak bi češće dolazio Edited November 22, 201212 yr by Ravanelli
November 23, 201212 yr zna li ko visinu plafona u lokalu? cisto zbog pistolja i pucanja.u mom komsiluku bila turska svadba i pogino nezenja jer je matori puco u vazduh a plafon bio nizak. :(
November 23, 201212 yr ...oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamare
November 23, 201212 yr oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamarepa ako se napijemo ko krave mozemo nesto i ozbiljnije kao recimo obaranje ruke, ponijecu ja i chakiju, sto naravno otvara prostar za kreativnost...
November 23, 201212 yr Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!
November 23, 201212 yr Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!shi-men? nisam znao, a jel to trezan ili pijan?
November 23, 201212 yr Pa, znajuci da se napije od pola piva, i odma pocme da se razmece svojim fizickim mogucnostima, tesko da je ikada obarao ruke trezan. Edited November 23, 201212 yr by Milogled Bluff