Jump to content

Imeprija 2k13 Docek Nove u Beogradu

Featured Replies

twins covece, sravnili sa zemljom kod gazda jove u ofenbahu.http://youtu.be/GWEq8Ctw_7Y

Ubaci malo ijekavice, da bude malo autenticnije. Nema seljastva bez ijekavice.

Ne, slušacu bitlse za novaka

Nema seljastva bez ijekavice.
ozbiljno?...

keve mu...

Žene, idemo! Šta ćete da obučete u najluđoj noći?Bila sam danas do u radnji sa metražom na kilo, nakupovala likre i lamea i zakazala izlivanje noktiju sa trajnim frenčom i nadogradnju svilenih trepavica. Tolike sam pohvale dobila u kući lepote, kažu- gospođice, vi ste idealni za one slike „ pre“ i „ posle“. Sutra pravac Surčin do šnajderke Vide, što šije minjake boli glava. Mada, ja toliko vodim računa da sam uvek doterana, meni se ne razlikuje dnevna garderoba od novogodišnje, mogu komotno nešto i od ovog što nosim na posao.

Edited by halloween

eh, da više žena ima takav stav i stil i novak bi češće dolazio

Edited by Ravanelli

zna li ko visinu plafona u lokalu? cisto zbog pistolja i pucanja.u mom komsiluku bila turska svadba i pogino nezenja jer je matori puco u vazduh a plafon bio nizak. :(

...

Edited by Krampa

...
oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamare
oćemo igrati trule kobile? čisto da preukratimo vreme u muzičkim pauzama Babamare
pa ako se napijemo ko krave mozemo nesto i ozbiljnije kao recimo obaranje ruke, ponijecu ja i chakiju, sto naravno otvara prostar za kreativnost...

Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!

Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!
shi-men? nisam znao, a jel to trezan ili pijan?

Pa, znajuci da se napije od pola piva, i odma pocme da se razmece svojim fizickim mogucnostima, tesko da je ikada obarao ruke trezan.

Edited by Milogled Bluff

Možemo poneti i loptu pa pikati viktorije ili deset devet u guženje