Jump to content
IGNORED

Imeprija 2k13 Docek Nove u Beogradu

bojan86bg

Recommended Posts

Posted

sada je pravo pitanje da li će bokara da obezbedi u separeima po kanticu lepka za parket uz doplatu od 17€

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Duci Simonovic

22

• ToniAdams

14

• Прслин

14

• Ravanelli

10

Posted
Ovo je psd template, pa su samo ubacili Daru i vesele mladiće. Profesionalci, bre
Ukoliko nadjes taj template, dobijas kartu od mene a ukoliko ne nadjes, pa onda nista, ispadas nesto nekulturno i prepotentno, profesionalac ;)
Posted

Profesionalac!!? Ova uvreda ne sme proci nekaznjeno!Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

taj april je inace na svakoj novoj godini pravio sranja i tuko se sa izbacivacima

Posted

Takvi su najgori, inače di se za novaka duva lepak, to mos svaki dan, za novaka samo popersi

Posted
Aj manite se prepucavanja
Kakve ste vi pičke novosađani idete u bg za novu godinu a ovamo kao autonomija ludilo.
Posted (edited)

brate ne razumes bre. ne mogu ja tamo na trgu sa babama i dedama kuvano vino, kestenje, valcer, case za sampanjac u novine upakovane da se ne polupaju. hocu trubace, atmosferu, ribe da brze mrdaju guze, opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine.

Edited by garoviks
Posted

Ako dolazi ovaj iz nemačke sto ne bi i ja iz Ns-a, ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanima

Posted

Nije ti dosta što s u Njemačkoj stalno visio po našijem folkotekama nego bi sad i za novaka...ne moš isterat selo iz čovjeka.Bolje da idemo na ove didžejeve tamo će biti pravog stafa a ne seljačkog lijepka, to je za cigane. a trubači samo u ponoć.

Posted

Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverku ili udisanje mišomora oko zgrade u kraju, a može i na haus, kako se dogovorimo, ja se jos nisam odlučio...kako društvo odluči

Posted
gospodo, crta je povučena
ostavi malo da povučemo u separeju.
Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverku
oće ti porasti obrve do Novaka ?
Posted
ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanima
dobro, samo nemo posle da pitate "di su nasi novci?"
Posted
opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine.
jesu to Maarini refreni? Quul...http://www.youtube.com/watch?v=iGy9dL4c3wc&feature=related