November 22, 201212 yr sada je pravo pitanje da li će bokara da obezbedi u separeima po kanticu lepka za parket uz doplatu od 17€
November 22, 201212 yr Author Ovo je psd template, pa su samo ubacili Daru i vesele mladiće. Profesionalci, breUkoliko nadjes taj template, dobijas kartu od mene a ukoliko ne nadjes, pa onda nista, ispadas nesto nekulturno i prepotentno, profesionalac ;)
November 22, 201212 yr Profesionalac!!? Ova uvreda ne sme proci nekaznjeno!Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
November 22, 201212 yr taj april je inace na svakoj novoj godini pravio sranja i tuko se sa izbacivacima
November 22, 201212 yr Takvi su najgori, inače di se za novaka duva lepak, to mos svaki dan, za novaka samo popersi
November 22, 201212 yr Aj manite se prepucavanjaKakve ste vi pičke novosađani idete u bg za novu godinu a ovamo kao autonomija ludilo.
November 22, 201212 yr brate ne razumes bre. ne mogu ja tamo na trgu sa babama i dedama kuvano vino, kestenje, valcer, case za sampanjac u novine upakovane da se ne polupaju. hocu trubace, atmosferu, ribe da brze mrdaju guze, opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine. Edited November 22, 201212 yr by garoviks
November 22, 201212 yr Ako dolazi ovaj iz nemačke sto ne bi i ja iz Ns-a, ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanima
November 22, 201212 yr Nije ti dosta što s u Njemačkoj stalno visio po našijem folkotekama nego bi sad i za novaka...ne moš isterat selo iz čovjeka.Bolje da idemo na ove didžejeve tamo će biti pravog stafa a ne seljačkog lijepka, to je za cigane. a trubači samo u ponoć.
November 22, 201212 yr Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverku ili udisanje mišomora oko zgrade u kraju, a može i na haus, kako se dogovorimo, ja se jos nisam odlučio...kako društvo odluči
November 22, 201212 yr gospodo, crta je povučenaostavi malo da povučemo u separeju.Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverkuoće ti porasti obrve do Novaka ?
November 22, 201212 yr ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanimadobro, samo nemo posle da pitate "di su nasi novci?"
November 22, 201212 yr opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine.jesu to Maarini refreni? Quul...http://www.youtube.com/watch?v=iGy9dL4c3wc&feature=related