Ravanelli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 sada je pravo pitanje da li će bokara da obezbedi u separeima po kanticu lepka za parket uz doplatu od 17€
bojan86bg Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Ovo je psd template, pa su samo ubacili Daru i vesele mladiće. Profesionalci, breUkoliko nadjes taj template, dobijas kartu od mene a ukoliko ne nadjes, pa onda nista, ispadas nesto nekulturno i prepotentno, profesionalac ;)
Lord Stef Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Profesionalac!!? Ova uvreda ne sme proci nekaznjeno!Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Aće Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 taj april je inace na svakoj novoj godini pravio sranja i tuko se sa izbacivacima
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Takvi su najgori, inače di se za novaka duva lepak, to mos svaki dan, za novaka samo popersi
čekmeže Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Aj manite se prepucavanjaKakve ste vi pičke novosađani idete u bg za novu godinu a ovamo kao autonomija ludilo.
Aće Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) brate ne razumes bre. ne mogu ja tamo na trgu sa babama i dedama kuvano vino, kestenje, valcer, case za sampanjac u novine upakovane da se ne polupaju. hocu trubace, atmosferu, ribe da brze mrdaju guze, opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine. Edited November 22, 2012 by garoviks
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ako dolazi ovaj iz nemačke sto ne bi i ja iz Ns-a, ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanima
čekmeže Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Nije ti dosta što s u Njemačkoj stalno visio po našijem folkotekama nego bi sad i za novaka...ne moš isterat selo iz čovjeka.Bolje da idemo na ove didžejeve tamo će biti pravog stafa a ne seljačkog lijepka, to je za cigane. a trubači samo u ponoć.
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverku ili udisanje mišomora oko zgrade u kraju, a može i na haus, kako se dogovorimo, ja se jos nisam odlučio...kako društvo odluči
Alphons Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 gospodo, crta je povučenaostavi malo da povučemo u separeju.Gde je dobar provod ja sam tu, bilo da je roljanje u nahtverkuoće ti porasti obrve do Novaka ?
aram Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ionako su u bgu najbolje žurke, a politika me ne zanimadobro, samo nemo posle da pitate "di su nasi novci?"
mlatko Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 opa opa pogodi te ko iz topa. jebes ponoc bez mesecine.jesu to Maarini refreni? Quul...http://www.youtube.com/watch?v=iGy9dL4c3wc&feature=related
Recommended Posts