teacher Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Vrh ^ Ovo je na dva stejdža. Možemo se kasnije pobiti sa fenserima što ne slušaju pjesmu narodnu, već tu neku električnu muzikudara bubamara ista rijana!
April Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 dara bubamara ista rijana!Ovo je psd template, pa su samo ubacili Daru i vesele mladiće. Profesionalci, bre
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Šta mislite jel dara ugradila silikone? Jedared u intervjuu rekla da nije al ja joj nešto i neverujem
Aće Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) niko da pita oce biti trubaci i sastala se rodbina, meni beztog nova godina nije ono pravo. bojane hoce biti trubaci i sastala se rodbina? Edited November 22, 2012 by garoviks
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Bilo bi baš super kad bi bio i onaj veliki crnac iz ćao amore!
Parsons Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 imali torta i koliko ce jaja biti utroseno?
ivy Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ovo je najbolji topik na celom forumu a i doček je najbolji,da se razumeemo nema šta
ExicPL Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 hoceli bit stranih piva. ali stvarno stranih, ne moj dami prodajete straporamen kao ceskoslovacko.
Đipalo Junuz Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 A jer bi mogli mi sa ovog Forum-a da se negde nađe mo pre ImePrije pa da dođe mo kolektivno zajednički u grupi? To bi bilo baš naj moćnije!
Aće Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Top Comments Lyrics: (From Bosnian to English)Family gathered at uncle Idriz. This night we will all wait New Year together...New Year knocks at the door, glasses up for all, glasses up for all!Let's together, let's go merrily!Let it, let it, hey, hey, pass in health and happiness. 2xSnowflakes falling down, for the joy of the kids...Drunked uncle tend to spew, old year never back to New...Refrain 2x Edited November 22, 2012 by garoviks
Ravanelli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Bilo bi baš super kad bi bio i onaj veliki crnac iz ćao amore!debeli je umro od šlaga, ali insajd informacije ukazuju da je moguć nastup drugog crnog superstara srpske estrade - anđelka iz mačak miša benda. što je pomeni još bolje!!!
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Andjelko je overio jos 2004 , pa šta se ovaj mazao šlagom? Šteta, bas je bio simpatičan., nego jel znaš da su Andjelko i bubamara duvali lepak zajedno jos u osnovnoj, išli su u istu školu Boris Kidric na Satelitu. Edited November 22, 2012 by Duci Simonovic
Ravanelli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) kakvo elementarno ne znanje. radojka adžić je pohađala o.š. prva vojvođanska brigada, nosila istu trendžu celo tromesečje, radila pak i pevala na matematici za dvojku. Edited November 22, 2012 by Ravanelli
Duci Simonovic Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Mozda sam pobrkao škole al duvala je lepak sa Andjelkom iza satelitske pijace
Recommended Posts