Прслин Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 и јебали те руси више!!!! дођем на топик зимница ти неки руски купус препроаучујеш дођем на спорт тиби неки руски стадијон да се гради насред маракане дођем овде тиби путина јебали те да те јебали!!!! и нека ме опет банују али јеботе твој путин стопут!!!!!!
Прслин Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 (edited) извини млатко то ме овај пре тебе изнервиро. Edited November 20, 2012 by Праслин
Ravanelli Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 a šta ako neko tamo prsne kao ovaj čedo? imate li žurkinog psihologa, ko radi obezbeđenje?
bojan86bg Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 Citam i ne verujem... Ja sam mislio da sam ja lud. Sada vidim koliko sam normalan :)
Duci Simonovic Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 A tek kakvu bi ti atmosferu napravili piii, može na 3 jedna gratis?
Parsons Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 hvala bojane na preporuci, a bas sam se pitao gde cu za docek ove srecne nove godine.pusti ove balavce sto pisu ovde, njih ionako roditelji nece pustiti na docek. logovacemo se na forum oko ponoci i videces da svi i tad pisu ovde i to ne sa mobilnih.nego, da te pitam, za nas trojicu gastarbajtera iz nemacke, hoce li biti harmonika da se cuje, ona nasa, prava, srpska?
cmrlj Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 jer dara peva celo vece ili samo oko ponoci? ja bi volela... ma valda je celo vece
giuseppe Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 jasam čuo celo. Za te novce mislim i treba
Aće Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 dolazimo iz bilefelda rodica stana, ja i dva jarana, sklanjajte stolove i staklene čaše, sve će letjet! djeci udžbenike zbog dare nisam kupio!
Valk Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ima i separe i sto, za sve kojima nije malo 35e ... :) Ma de im nije malo, pa njima je ispod casti da idu na docek Novaka za samo 35e. Digni ti lepo cenu na bar 350e pa ces da vidis kako ce da razgrabe. Ozbiljno ti kazem.
bojan86bg Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 hvala bojane na preporuci, a bas sam se pitao gde cu za docek ove srecne nove godine.pusti ove balavce sto pisu ovde, njih ionako roditelji nece pustiti na docek. logovacemo se na forum oko ponoci i videces da svi i tad pisu ovde i to ne sa mobilnih.nego, da te pitam, za nas trojicu gastarbajtera iz nemacke, hoce li biti harmonika da se cuje, ona nasa, prava, srpska?Ma hoce, ima harmonike koliko hoces u toku noci. Sve se da srediti, cak i after party tamo oko 9 ujutru :)jer dara peva celo vece ili samo oko ponoci? ja bi volela... ma valda je celo vece cele noci jer ce biti jedina pevac te nociMa de im nije malo, pa njima je ispod casti da idu na docek Novaka za samo 35e. Digni ti lepo cenu na bar 350e pa ces da vidis kako ce da razgrabe. Ozbiljno ti kazem.separe je toliko :) mislim da im ipak onda nije ispod casti :)
Mark Rothko Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ma hoce, ima harmonike koliko hoces u toku noci. Sve se da srediti, cak i after party tamo oko 9 ujutru :) Ne volim harmoniku.Hoće li biti ćemane da se čuje naše pravo Srpsko?cele noci jer ce biti jedina pevac te nociDo qrca.Našli ste tu Bubamaru pevaljku koja nema ni sise ni dupe.Trebali ste da pozovete neku bolju ribu.Recimo Nedu Ukraden. separe je toliko :) mislim da im ipak onda nije ispod casti :)Nije meni mnogo 35 evra.Ja to namlatim za nedelju dana ali ne ću da dodjem.Dosta mi je što čitam od forumaša gluposti svaki dan samo mi hvali da sa Vama čekam Novaka.
Parsons Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ma dodji rotkvo, ne boj se, nece biti niko od forumasa.moze i cemane, samo da nisu oni trubaci, dosadili su kao da su oni jedino srpsko narodno blago.dara bubasvab mara je srpkinja i kvalifikovala se.smislio sam i slogan NEK NAM PRIJA IMEPRIJA. mozete slobodno da ga koristite, muka mi je i povraca mi se od autorskih prava, cak i kad su moja.
Ravanelli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Vrh ^ Ovo je na dva stejdža. Možemo se kasnije pobiti sa fenserima što ne slušaju pjesmu narodnu, već tu neku električnu muziku
Zli Gli Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Jer ima nesto za 3 i po evra? I dali ce biti nekih milfova i maloletnica? Bilo bi egstra kad bi ste doveli Suzanu Mancic da vodi program!
Recommended Posts