November 18, 201212 yr uf dobro si mi reko umalo da odem. mada mi zao bas sam mislio super vec sad znam de cu za Novaka. :(To neki novi praznik? A ne, izvini...
November 18, 201212 yr svakako je pravo vreme za planirati docek, ponude prikupiti i pazljivo ispipati sve detalje. Ja od doceka ocekujem >1. Separe - pod obavezno, sto na koji se moze popeti i o koji se moze lomiti2. Strano pice - bez viskija i red bula nema doceka3. Hrana - kao i sa cugom posebno obratiti paznju, cesto oce da uvrnu sa inkluzicijom pa poture zu zu, bez prasetine jebes docek, i to videti da u ovalu bude i buta a ne samo rebra4. Muzika- obavezno zova svirka - pevaljka da se presvlaci bar 3 puta, dj u pauzama da pusta samo hitove5. Trubaci u ponoc- ovo se valjda ni ne dovodi u pitanje6. Pozeljno je i extra iznenadjenje i nagrade7. Poslednje, ne bas i presudno ali bitno u ova krizna vremena- besplatan ulaz za reprizu ili popust za srpsku novu godinuNadam se da sam nekom i pomogao. Pozz
November 18, 201212 yr 6. Pozeljno je i extra iznenadjenje i nagradeAko imaš i nekakav program, potreban i je prigodan voditelj za tu priliku. Nameće se 1 Deki Pantelić kao 1 imperativ.Inače spisku se nema šta zameriti.
November 18, 201212 yr Kontam da ces imati bolju prodju kod devojaka sa papagajem na ramenuUkoliko sam te dobro razumeo Milicu ću morati da ostavim kod kuće, a da istetoviram papagaja na ramenu.Važi.
November 19, 201212 yr Author Nije u pitanju restoran Imperija, nego BelExpo centar. Imperija je samo naziv doceka. :)
November 19, 201212 yr treba da slusam daru bubamaru, da rizikujem salmonelu, ne mogu da se krecem sa drvenom nogom i papagajem na ramenu i treba jos da platim :D