Đipalo Junuz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pobednici mogu da pevaju sa Bubašvabom ''Mesečinu'' u ponoć! To bi bilo najmoćnije!
Krampa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Pa, znajuci da se napije od pola piva, i odma pocme da se razmece svojim fizickim mogucnostima, tesko da je ikada obarao ruke trezan.pa da, to je taj boemski zivot...ju al nisam znao da je toliko agresivan, predpostavljam da poslije cijelog piva se pocne unositi u facu "slusaj, dobar si momak ali..."
Duci Simonovic Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Sta ima da se sramotis, obaranje ruku je sasvim normalno. Kod nas je bio jedan ludi dule koji je kad se napije stalno imao potrebu da nam dokazuje da ume kitom da izvadi ekser iz drveta. Meni su bas lepe te proslavne igre. Svaki novogodisnji docek po necemu mora da se razlikuje od drugih., mora da ima plan i program., programa ne sme da zafali., mora, tu, da se stalno nesto dogadja- obaranje ruku, izbor za mis i mistera noci, paljenje sanka, borbe u blatu, razna takmicenja...
Moća Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Nema potrebe tu Toni pobdjuje 100%Sent from my cigla using Tapatalk
Aineko Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Mora da se salis. Ili ne znas da je Toni Adams najjaci arm-wrestler u nasem univerzumu i nekoliko okolnih?!excuse me
Đipalo Junuz Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Eto ideje! Estel vss.™ Toni u ponoć, nakon što Bubašvaba otpeva Mesečinu! To bi bilo najmoćnije!
Aineko Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 moze - ja cu prvo da docekam novu ovde pa cu onda supersonicnim avionom da stignem na Daru i da Toniju oborim ruku. al mora neko da mi uplati 35e, ne verujem da primaju pejpal.
ToniAdams Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 ako si to na avataru ti, moze mo da se obaramo i ja cu ti platiti 35 evra !!!
Milogled Bluff Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 (edited) Pa naravno da je to Estel na avataru. Slikala se na bench klupi, u pauzi izmedju dveju serija.Kako god, jebo si cvorka, debeli! Edited November 25, 2012 by Milogled Bluff
Hamlet Strašni Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sta ste svi navalili da karate ceddu cvorka. Bar onu ribu sto je pevala sa njim pa da rayumem
Hamlet Strašni Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pa ok, ali ima onu stvar (picku) za razliku od cede cvorka koji ima onu stvar (kurac)
Recommended Posts