Jump to content
IGNORED

Imeprija 2k13 Docek Nove u Beogradu

bojan86bg

Recommended Posts

Posted

--Dara Bubamara----TDI radio DJ crew--All inclusive: 35eAko nekoga interesuje:Tel: 061/13-64-198Garantujemo nezaboravan provod, dodjite i uverite se...wink.gif

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Duci Simonovic

22

• ToniAdams

14

• Прслин

14

• Ravanelli

10

Posted

Мој друг је једном био у вашем ресторану и добијо је салмонелу.

Posted

Čekaj bre Prasline. A oće puštati i DJ Kizami?

Posted

Ма какав кизами, ово је "Име прија" доле када прођеш Водоводском, па прођеш Чедића ориђинале и онда још пет шез километара до Железника и тамо је тај "Име прија". Бијо мој друг и добијо салмонелу. Ја им 35 евроа недам, па макар била и Дара. Мислим стварно била чуо сам да се још преговара.

Posted

u dobro dasi mi reko a taman sam krenuo da okrecem brojimali jos ko saznanje o ovome ?ako ima zvacu da ih prijavim !!!

Posted

Pa jbg, ja volim one rane stvari od Salmonele (to ona pevačica?). Pa još ako je i Boobamara...

Posted

Ja imam pitanja.Jel dobijam separe?Dal je strana cuga u pitanju?Sta spada u tu inkluziciju? Uvek me zajebu pa dobijem zu-zu.

Posted

I kakav je stav gazde kafane prema krucijalnom č vssTM p pitanju?I da li je bio na oktobarskom salonu i kako mu se čini postavka i tematika?I da li je gledao ''Drajv''?

Posted

Није инклузиција већ инклузија. Значи можеш да очекујеш много оних што им је потребна инклузија да уђу у друштво.

Posted
Бијо мој друг и добијо салмонелу.
jer moro da dodatno doplati? :(
Posted

Није добијо је је од певачице незнам дал је била Дара или нека друга.

Posted

bolega bas sta ima veze ako je besplatno. i ja svasta pitam, pise lepo olin kluziv.

Posted

sad mi zena kaze da se ta Dara Bubamara svalerala sa nekim hrvatskim mafijozom, posle onog sa Gotovinom... ja bih to zaobisao

Posted
Није инклузиција већ инклузија. Значи можеш да очекујеш много оних што им је потребна инклузија да уђу у друштво.
majku mu i taj strani recnik, jel mu to dodje nesto kao inkvizicija?
Posted

uf dobro si mi reko umalo da odem. mada mi zao bas sam mislio super vec sad znam de cu za Novaka.:(