Delija67 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Na spisku je i Smiljanic iako nije bio u sastavu nego je samo uzurpirao mesto na pobednickom postolju.
pbg12345 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 (edited) on je upao zbog bananamena radmanovica ne znam kako se to vodi zvanicno e: istripovao sam, jeste bio ‚13ti i otpao pred samo prvenstvo bio tamo uz ekipu Edited May 4, 2020 by pbg12345
pbg12345 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 vujosevic je tad imao bas ozbiljne probleme da okupi iole ozbiljnu ekipu zato je vodio i debitante od 30ljeta javnost je bila podeljena oko njegovog izbora, dosta igraca je bilo povredjeno, neki tek otisli u nba pa nisu hteli da "gube leto na ep" zato je on kasnije vise puta apostrofirao stojakovica kao "karakternog" jer iako najveca zvezda i takodje imao problema sa povredama odazvao se tu je nazalost i krenuo ozbiljan pad reprezentacije sve se od tad promenilo, igraci su se sve teze odazivali, pad kvaliteta, smena generacija
pbg12345 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 a za ostojica sam se iznenadio kad sam skoro skontao da je igrao za mladje kategorije reprezentacije on je meni nekako ostao ispod radara do lovcena i prelaska u partizan
BWA Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 25 minutes ago, pbg12345 said: a za ostojica sam se iznenadio kad sam skoro skontao da je igrao za mladje kategorije reprezentacije on je meni nekako ostao ispod radara do lovcena i prelaska u partizan Da, on je u stvari bio sasvim korektan igrac, ali nije bio "pojava." Sad, u mlađim reprezentativnim kategorijama igrali su i kurta i murta tako da je Djuka u odnosu na neke imao sasvim dobru karijeru.
Božo Crveni Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Premotavam po tintari ko je bio najveći duduk koji je ikada igrao za reprezentaciju na velikim takmičenjima. Na kraju se dvoumim između Vuka Radivojeviča i Gagića. Ipak, Vučina je neprevaziđen. Bilo je dosta skrpljenih sastava, ali Moka je probio dno sa njim i Labovićem.
goofs Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 duduk kao gluperda i tikvan? ili duduk kao kosarkas upitnih vestina?
Joe D Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 (edited) Nemanja Krstic, Andjusic, Petar jebeni Popovic, da navedem samo par primeraka. Takodje, Birca legenda. Nema sanse da je kompetentniji kosarkas od Vucine. Edited May 4, 2020 by Joe D
BWA Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Bojan Popović je ozbiljan kadidat. Tu je i onaj Raičević ili tako nesto. Šakota ih vodio na sp.
goofs Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Da, Bojan je i meni bio medju prvim pikovima. Od kandidata jos bi tu bio i Jao Mile. A ne secam se da je Petard ikada igrao za reprezentaciju na nekim takmicenjima? Birca je liga za sebe.
Božo Crveni Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 Uz napomenu da sam krajnje subjektivan, donekle i mogu da shvatim da se od balvana od oko 210cm godinama proteže varljiva nada kako će s godinama postati iole upotrebljiv. To je dovelo do pojave da mastodonti poput Jao Mileta i Labovića postanu nekakvi prospekti. Međutim, kad bek od 195cm svakim svojim pokretom naprosto tera gledaoca da se namršti - postavlja se osnovano pitanje ko je takvog nemača pojma ostavio do kraja prvog treninga. Boban Popović je promašio sportsku disciplinu, kao i Vesa Petrović, dok su Anđušić i Nemanja Krstić makar imali gledljiv izbačaj. Vučina je apsolutno svakim detaljem svoje igre prikazivao aprijatni izostanak smisla i osećaja. Petard je igrao na OI 2004. godine, ako nisam naskroz izlapeo.
pbg12345 Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 (edited) jeb se, taman sam dosao da dodam lemija ilica bojan popovic je cini mi se na makar jednom takmicenju kod dude imao ozbiljnu ulogu e. nije igrao kod njega samo 2009 2006 imao iole znacajniju minutazu Edited May 4, 2020 by pbg12345
Recommended Posts