Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Davidovac igra Evroligu pa zato nije pušten.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted (edited)

Kvallitetno smo se raspali jer nismo našli način da zaustavimo jednog penzionera (Šermadinija) i ovog crnoputog pleja.  Novica ne može da igra oztbiljnu košarku.

Kokoškov je trenerčina i to neće promeniti ovajj poraz.

Naravno da je Zagorac kesa od igrača ali koga drugog pozvati?

Edited by simple red white
Posted
3 minutes ago, salerokada said:

Valjda je zvao Dobrića?

Povređen, odsustvovaće mesec dana

Posted

Ma znam da je povređen. Nego mi se čini da je bio zvao njega, pa rekoh, zašto nije i Davidovca.

Posted
8 minutes ago, salerokada said:

Ma znam da je povređen. Nego mi se čini da je bio zvao njega, pa rekoh, zašto nije i Davidovca.

najbolje da ce se pustati igraci koji igraju el, za ovu sprdnju od takmicenja.. :fantom:

Posted
17 minutes ago, simple red white said:

Kvallitetno smo se raspali jer nismo našli način da zaustavimo jednog penzionera (Šermadinija) i ovog crnoputog pleja.  Novica ne može da igra oztbiljnu košarku.

Kokoškov je trenerčina i to neće promeniti ovajj poraz.

Naravno da je Zagorac kesa od igrača ali koga drugog pozvati?

Ok je poziv za Zagorca, nema preveliki izbor (ne znam zašto nema Dange), ali ne kapiram čime je on zaslužio status koji ima. U poslednjih 5-6 minuta nije izlazio iz igre i pride uzima ključne šuteve koje kroz karijeru redovno promašuje. A na terenu su i Jaramaz i Avramović. 

Posted

Biće to dobro kad se ekipi priključe Jokara, Bogi i Bjela ...

Posted
15 minutes ago, fandorin said:

Ok je poziv za Zagorca, nema preveliki izbor (ne znam zašto nema Dange), ali ne kapiram čime je on zaslužio status koji ima. U poslednjih 5-6 minuta nije izlazio iz igre i pride uzima ključne šuteve koje kroz karijeru redovno promašuje. A na terenu su i Jaramaz i Avramović. 

Imao je dva šuta iz kornera i oba je promašio onaj drugi je bio jeza, šut sa 5 metara ni do prvog obruča nije dobacio. Danga je možda bio manji prospekt ali je izrastao u boljeg igrača, ovaj nije nigde uspeo...čak i u Partizanu igra na mahove. Slažem se da je mogao Dangubu da pozove ali jbg kad nije, ipak dobra stvar u svemu ovom lošem je da se vide limiti ovih igrača (pre svega da se oni sami ne zanose). Selektor Gruzina nije sisao vesla i pokrio je dobro i Jaramaza  tako da je lopta mogla samo Zagorcu ili Novici da ide (ako se dobro sećam koje bio na parketu). Još je on i dobio loptu na dobroj poziciji. Veće mi je razočarenje prosečnost i bezličnost u igri Todorovića.

Posted
21 minutes ago, fandorin said:

I prvi plej Vasa.

Posted

nije bilo smisla da zagor igra poslednju cetvrtinu nikako. 

Posted

Sve ovo je toliko tužno. Nekad smo bili jebena zemlja košarke.

Posted
4 hours ago, Joe D said:

sta li novica radi sa ovim pokusajima udvajanja na pola terena? 

+zasto je reba na terenu za poslednju odbranu?

Novica je na svoj konto ne baš zavidnog defanzivca odavno i dodao veliku neodgovornost, Trinkijeri je pizdio na njega mnogo puta, sam čovek se odluči na udvajanje, na preuzimanje, neverovatno.. 

Posted
5 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Sve ovo je toliko tužno. Nekad smo bili jebena zemlja košarke.

A moglo se i spavati na klupi u parku :fantom: