garmonbozia Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Davidovac igra Evroligu pa zato nije pušten.
simple red white Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 (edited) Kvallitetno smo se raspali jer nismo našli način da zaustavimo jednog penzionera (Šermadinija) i ovog crnoputog pleja. Novica ne može da igra oztbiljnu košarku. Kokoškov je trenerčina i to neće promeniti ovajj poraz. Naravno da je Zagorac kesa od igrača ali koga drugog pozvati? Edited February 23, 2020 by simple red white
napadaj Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 3 minutes ago, salerokada said: Valjda je zvao Dobrića? Povređen, odsustvovaće mesec dana
salerokada Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Ma znam da je povređen. Nego mi se čini da je bio zvao njega, pa rekoh, zašto nije i Davidovca.
Shaq Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 8 minutes ago, salerokada said: Ma znam da je povređen. Nego mi se čini da je bio zvao njega, pa rekoh, zašto nije i Davidovca. najbolje da ce se pustati igraci koji igraju el, za ovu sprdnju od takmicenja..
fandorin Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 17 minutes ago, simple red white said: Kvallitetno smo se raspali jer nismo našli način da zaustavimo jednog penzionera (Šermadinija) i ovog crnoputog pleja. Novica ne može da igra oztbiljnu košarku. Kokoškov je trenerčina i to neće promeniti ovajj poraz. Naravno da je Zagorac kesa od igrača ali koga drugog pozvati? Ok je poziv za Zagorca, nema preveliki izbor (ne znam zašto nema Dange), ali ne kapiram čime je on zaslužio status koji ima. U poslednjih 5-6 minuta nije izlazio iz igre i pride uzima ključne šuteve koje kroz karijeru redovno promašuje. A na terenu su i Jaramaz i Avramović.
stoka Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Biće to dobro kad se ekipi priključe Jokara, Bogi i Bjela ...
simple red white Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 15 minutes ago, fandorin said: Ok je poziv za Zagorca, nema preveliki izbor (ne znam zašto nema Dange), ali ne kapiram čime je on zaslužio status koji ima. U poslednjih 5-6 minuta nije izlazio iz igre i pride uzima ključne šuteve koje kroz karijeru redovno promašuje. A na terenu su i Jaramaz i Avramović. Imao je dva šuta iz kornera i oba je promašio onaj drugi je bio jeza, šut sa 5 metara ni do prvog obruča nije dobacio. Danga je možda bio manji prospekt ali je izrastao u boljeg igrača, ovaj nije nigde uspeo...čak i u Partizanu igra na mahove. Slažem se da je mogao Dangubu da pozove ali jbg kad nije, ipak dobra stvar u svemu ovom lošem je da se vide limiti ovih igrača (pre svega da se oni sami ne zanose). Selektor Gruzina nije sisao vesla i pokrio je dobro i Jaramaza tako da je lopta mogla samo Zagorcu ili Novici da ide (ako se dobro sećam koje bio na parketu). Još je on i dobio loptu na dobroj poziciji. Veće mi je razočarenje prosečnost i bezličnost u igri Todorovića.
simple red white Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 21 minutes ago, fandorin said: Ok je poziv za Zagorca, nema preveliki izbor (ne znam zašto nema Dange), ali ne kapiram čime je on zaslužio status koji ima. U poslednjih 5-6 minuta nije izlazio iz igre i pride uzima ključne šuteve koje kroz karijeru redovno promašuje. A na terenu su i Jaramaz i Avramović. I prvi plej Vasa.
ToniAdams Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 nije bilo smisla da zagor igra poslednju cetvrtinu nikako.
Dankan Ajdaho Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Sve ovo je toliko tužno. Nekad smo bili jebena zemlja košarke.
theanswer Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 4 hours ago, Joe D said: sta li novica radi sa ovim pokusajima udvajanja na pola terena? +zasto je reba na terenu za poslednju odbranu? Novica je na svoj konto ne baš zavidnog defanzivca odavno i dodao veliku neodgovornost, Trinkijeri je pizdio na njega mnogo puta, sam čovek se odluči na udvajanje, na preuzimanje, neverovatno..
Tsai Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 5 hours ago, Dankan Ajdaho said: Sve ovo je toliko tužno. Nekad smo bili jebena zemlja košarke. A moglo se i spavati na klupi u parku
Recommended Posts