Joe D Posted February 23, 2020 Author Posted February 23, 2020 4 minutes ago, Have_Fun said: @ Joe D Jasno, ali nakon toga nije bilo nikakvih komentara, a steam ne mogu naci Jedino sto sam ispratio je da smo vodili 10 razlike konstantno u prvom poluvremenu, pa posto ne mogu pratiti mec, zamolio bih da neko ko gleda napise malo vise, sta se zapravo desava i sta je problem, jer videh malopre da su preokrenuli i poveli Gruzijci problem je sto je gruzija iskuna ekipa koje dugo igra zajedno, a mi sklepana sa nekoliko dana priprema sa novim selektorom. to, i mrtvi raduljica, uglavnom.
steins Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 @ Joe D Jasno, ali nakon toga nije bilo nikakvih komentara, a steam ne mogu naci Jedino sto sam ispratio je da smo vodili 10 razlike konstantno u prvom poluvremenu, pa posto ne mogu pratiti mec, zamolio bih da neko ko gleda napise malo vise, sta se zapravo desava i sta je problem, jer videh malopre da su preokrenuli i poveli GruzijciPoceli smo da soliramo u napadu, a odbranu nam uredno rasturaju Sermandini i mekfajden kojima ne možemo ništa.Plus nam skok ne postoji Sent from my SM-N960F using Tapatalk
renne Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Zagorac mrtvo puvaloTrpaju nas opasno trojlama
steins Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Jebote mekfajden je ovo bacio s ramena.Alal vera.Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Далибор Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 McFadden i Šermadini kao da su ditektno sa NBA all stara došli u Bg
Amos Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 5 minutes ago, goofs said: ljudi, utakmica nema rezultatski znacaj kako funkcionisu kvalifikacije? Gledam na sajtu i nista ne razumem. Ima neka druga runda u novembru, je l’ to znaci da prva dva iz ove grupe idu u neku novu grupu?
Recommended Posts