February 11, 20205 yr Just now, BWA said: je li pozvan pejdz? mi boljeg sutera, s izuzetkom bogdana, nemamo. +1 Kamo Pejdz i Mozli na spisku? Dajte i nekog iz rumunskog Kluza...
February 11, 20205 yr Kokoskov legenda, svaka cast za novicu ne znam samo koji kurac mrtvi dobric al ajde valjda mora neki kompromis
February 11, 20205 yr Just now, MiddleClass said: +1 Kamo Pejdz i Mozli na spisku? Dajte i nekog iz rumunskog Kluza... mozli bi pak bio najbolji atleta u reprezentaciji. svidja mi se kako razmisljas.
February 11, 20205 yr kako bese format ovih kvalifikacija, ova u Finskoj nam je bitna, a protiv Gruzije potpuno nebitna?
February 11, 20205 yr Koji ce nam moj gerijatrija u reprezentaciji, bolje da je odmah u vatru ubacio Pokusevskog. Edited February 11, 20205 yr by Micko8
February 17, 20205 yr Teo ima neku murinjovsku povredu i propusta Finsku, verovatno ce i Gruziju jer je to nebitna utakmica. Ima i nekih pizdarija oko Virtusa, ali to je sad manje bitno.
February 17, 20205 yr One misteriozne povrede igraca Celzija/Junajteda/sada Totenhema koje se pojave pred reprezentativnu pauzu i onda nestanu po okoncanju iste Zezam ja, nemam pojma sta je, uglavnom nece igrati u Finskoj, a i uklapa se u narativ