January 28, 20205 yr pa valjda direktor brine o smestaju, prevozu, hotelu i kompletnoj organizaciji putovanja i utakmica
January 28, 20205 yr Znam Krleta iz mladih dana, ok je dečko ali hahah ako će on da se brine o navedenom, spavaće na kamenu. Znači bukvalno izmišljene pozicije su u pitanju jer će sve ovo da rade neke dve sekretarice u savezu za 400eur mesečno.
January 28, 20205 yr 21 minutes ago, Azdaja said: Znam Krleta iz mladih dana, ok je dečko ali hahah ako će on da se brine o navedenom, spavaće na kamenu. Znači bukvalno izmišljene pozicije su u pitanju jer će sve ovo da rade neke dve sekretarice u savezu za 400eur mesečno. nisam ja tu siguran, ali pretpostavljam
January 28, 20205 yr Author Zar Krstic nije vec postavljen za direktora mladjih reprezentativnih selekcija?
January 29, 20205 yr Ljudi, covek nije uspeo da zavrsi srednju skolu. Cak ni onu dopisnu koju pohadjaju iskljucivo vrhunski sportisti
January 29, 20205 yr On 27.1.2020. at 21:32, Azdaja said: Šta je posao direktora reprezentacije? Ozbiljan sam. Kakva je to funkcija i čemu služi? Nicemu. Pripreme,smestaj,prevoz.....za to se verovali ili ne raspisuju tenderi.
January 29, 20205 yr 7 minutes ago, nahbar said: Ljudi, covek nije uspeo da zavrsi srednju skolu. Cak ni onu dopisnu koju pohadjaju iskljucivo vrhunski sportisti Al je zato hefto Miu Borisavljevic
January 29, 20205 yr 1 minute ago, Блок_64 said: Al je zato hefto Miu Borisavljevic Ostavio si me bez argumenata
January 29, 20205 yr Direktor repke vam je budala koja poslednja pobegne iz kancelarije kad pitsju ko će?On se ne bave sa logistikom, politikom, pravi izjave, uopšte radi one stvari koje niko drugi neće da radi. E da, potpisuje odluke koje mu se serviraju i račune.Ponekad, kad je dobar dan, da neku obaveznu izjavu onim reporterima koje svi ostali, uključujući ekonoma i onog malog što nosi peškire i vodu, otkače, i šeta u sakou po hotelima i pije kafu u foajeu dok čeka da ga bilo ko primeti.Sent from my SM-N960F using Tapatalk
February 10, 20205 yr Bolje Sibina da promovišu u direktora reprezentacije, a ne da dočeka penziju kao portparol, to je ionako ženski posao ...