January 18, 20205 yr Zensko u muskoj kosarci?! Pa to je gore nego zensko na brodu!!! Propast zagarantovana!
January 18, 20205 yr Zensko u muskoj kosarci?! Pa to je gore nego zensko na brodu!!! Propast zagarantovana!Ona je već u košarci, jedan od razloga našeg neuspeha u Kini... Sent from my Mi A3 using Tapatalk
January 18, 20205 yr 10 minutes ago, Filozof manijak said: Pravićemo Saloa i The Birču od blata. Mmw i Mutu medalju! Polu covek, polu uspeh! Sve je to normalno za njega
January 18, 20205 yr 1 minute ago, Have_Fun said: i Mutu medalju! Polu covek, polu uspeh! Sve je to normalno za njega posle te Mutine izjave nisu osvojili više ni jednu titulu? karma
January 18, 20205 yr Nije on to originalno izjavio sad kad je saradjivao sa Salo-om. Nego jos ranije, sa Zeljo-om.. Muta zvani medalja, jedini pravi preostali srpski boem!
January 18, 20205 yr 16 hours ago, Have_Fun said: A i ovaj trener vala Cuj Kokoskov Kakvo je to prezime kad se ne zavrsava na "ic"
January 18, 20205 yr 19 minutes ago, Plajvi said: pffff too long, didn't watch! plus se ni ovaj ne preziva na "ic" Spoiler ok, mislim da je dosta vise sa zajebancijama i glupostima kontam da Kokoskov ne bi zvao Amera da ne vidi neki benefit cak i ako Malone dolazi zbog Jokica, pa ok.. najbolji nam je igrac, ako ce u reprezentaciji s Maloneom igrati kao u Denveru, ne vidim problem Vise se plasim pritiska koji ce se napraviti oko reprezentacije. Dosao je Kokoskov, svi su ga zeleli nakon Saleta, i oni koji prate kosarku i oni koji ne prate. Culi su za njega negde + je osvojio zlato sa SLO + je po EnBiEjevima, i sad ga gledaju kao cudotvorca. Kontam da ce "hajp" biti veci nego za proteklo SP koje smo osvojili mesecima pre no sto je pocelo. Edited January 18, 20205 yr by Have_Fun
January 19, 20205 yr Negooo.. kad se napravila ovolika frka s Maloneom, sta ce se tek desiti kad Kaminski dobije poziv o.OSent from my SM-G950F using Tapatalk
January 27, 20205 yr Kokoškatm odredio stručni štab za kvalifikacije, jedna dosta jaka grupacija ljudi Dejan Milojević – pomoćni trener Vladimir Jovanović – pomoćni trener Jovica Antonić – pomoćni trener Bogdan Karaičić – skaut prof dr Vladimir Koprivica – kondicioni trener Direktor Nenad Krstić i neizostavni vicoš i šaljivdžija Neša Ilić. Nije loše, ja kad vidim ovog Koprivicu da se muva bilo gde imam po defaultu 30% više poverenja u učinak. Ne znamo još spisak, videćemo šta će da se probere, 23eg februara se igraju prve utakmice.