January 16, 20205 yr Malone denied a report that he’s agreed to become a consultant for the Serbian national team. “That’s not accurate,” Malone said before the game. EtoNeki sto negoduju najurise coveka a nije ni dosaoPih kakvi steSent from my SM-G950F using Tapatalk
January 16, 20205 yr Malone dolazi da nadgleda Jokića kako ne bi nabacio 30 kila preko ferija. Okamova oštrica
January 16, 20205 yr 55 minutes ago, Venom said: Pritom jeftino prodajemo jugoslovensku skolu kosarke. Bio je Kokoskov pre vise od 15 godina (verovatno posle Indianapolisa) kod onog bradonje na mislim TV Politika, zaboravio sam kako se zvala emisija, pa ga je ovaj pitao bas to. Kao, nasi treneri dominiraju svuda, svuda nas ima, pa da li mislite da olako prodajemo jugoslovensku skolu kosarke? Ovaj se samo osmehnuo i rekao nesto tipa da to ni ne postoji, i ono sto se igra danas nece se igrati za 15 godina. Vladan Alimpijevic? Ok, imamo jakog konkurenta Jugoslavu Cosicu iz 2005 - Gospodine Obradovicu, neki kazu da je vase vreme proslo kada je napad skracen na 24 sekunde.
January 16, 20205 yr 51 minutes ago, Filozof manijak said: Malone dolazi da nadgleda Jokića kako ne bi nabacio 30 kila preko ferija. Okamova oštrica +1
January 16, 20205 yr Video sam vest jutros. Nije lud da prizna kako je igraču oko koga planiraju franšizu potrebna nutri-dadilja
January 16, 20205 yr al ozbiljno, u slucaju da pristane, sta mu je motiv? osim ako ga ne placaju fino.
January 16, 20205 yr Od Srba su veći autošovinisti samo još Ameri ... Meloun ulazi u štab srpske reprezenacije sa jasnim ciljem da se Joka lakše odluči da ide u Tokio i da tamo proigra kao u Nagetsima. Srbija tako postaje glavni konkurent SAD, kojoj je zlato na OI takmičarski imperativ ... Drugim rečima, Meloun ovim potezom može itekako da našteti selekciji svoje države ... Kokoškov potvrdio vest ... Edited January 16, 20205 yr by stoka
January 17, 20205 yr Biće nam neophodna Majkijeva ekspertizu kako da na 3 razlike i loptu ne iskoristim tajmaut i ostavim Plamlija u igri koji ima 50% u karijeri sa slobodnih bacanja
January 17, 20205 yr Ispade veci problem dovodjenje prvog trenera denvera nego suzi vasiljevic u reprezentaciju
January 17, 20205 yr On 15.1.2020. at 10:56, ToniAdams said: birco digra! Zar se ikad postavljalo pitanje?
January 17, 20205 yr Znaci pocelo je. Ulaze nam stranci i migranti u repku na mala vrata. Do 2023 ce nam play biti crnac, a do 2035 cela petorka. :(
January 17, 20205 yr A i ovaj trener vala Cuj Kokoskov Kakvo je to prezime kad se ne zavrsava na "ic"
January 18, 20205 yr A i ovaj trener vala Cuj Kokoskov Kakvo je to prezime kad se ne zavrsava na "ic" Suzi VasiljevIĆ za selektora! Sent from my Mi A3 using Tapatalk