January 15, 20205 yr 29 minutes ago, Filozof manijak said: zvezda Denvera >>> zvezda srpske reprezantacije +1
January 15, 20205 yr 9 minutes ago, James Marshall said: Još od Birčoa da napravimo Milsapa i bog da nas vidi Pa nije više Salo selektor, mada nije isključeno da će njegov vanbračni sin i dalje da se protežira u reprezentaciji.
January 15, 20205 yr Pa kako bez Birčoa, jbt, mislim da Birčo ima slike bivšeg selektaha, predsjednika i svih iz saveza na gomili, jak je njegov grip Edited January 15, 20205 yr by James Marshall
January 15, 20205 yr 8 hours ago, pacey defender said: brt koji nivo nepotizma i protekcije, šta je sledeće, da debeli dovede brata da vodi pr saveza?? jokara prvo neka pokaže da zavređuje mesto u repstaciji, pa da se prema tome ravnamo. što se mene, šarenca i đurovića smatra, svo to fintiranje crnaca po enbea igraonicama ne daje mu blanko mesto. mmw. Malone ima preko 200W u NBA. preuzeo je raspali tim, uigrao klince, podigao tim, doveo ga do playoffa... i sve to gde mu je superstar pick 2. runde, neki debeli klinac iz tamo neke nikaddodjije... da ne zaboravimo da je bio assistant coach Jacksonu kada su se pravili Dubsi i da je sam Curry rekao da je Malone jedan od najzasluznijih za njihov nacin igre i dobijes tog NBA HC kao savetnika, i ti iz toga jedino izvuces da je on tu da bi Debeli bio sretan, i da Milojevic, Jovanovic, igraci, a i Kokoskov, nemaju sta da nauce od njega? pa bravo
January 15, 20205 yr 7 minutes ago, freakns said: Malone ima preko 200W u NBA. preuzeo je raspali tim, uigrao klince, podigao tim, doveo ga do playoffa... i sve to gde mu je superstar pick 2. runde, neki debeli klinac iz tamo neke nikaddodjije... da ne zaboravimo da je bio assistant coach Jacksonu kada su se pravili Dubsi i da je sam Curry rekao da je Malone jedan od najzasluznijih za njihov nacin igre i dobijes tog NBA HC kao savetnika, i ti iz toga jedino izvuces da je on tu da bi Debeli bio sretan, i da Milojevic, Jovanovic, igraci, a i Kokoskov, nemaju sta da nauce od njega? pa bravo Zajebava se covek, post je ocigledno ironican.
January 15, 20205 yr 16 minutes ago, freakns said: Malone ima preko 200W u NBA. preuzeo je raspali tim, uigrao klince, podigao tim, doveo ga do playoffa... i sve to gde mu je superstar pick 2. runde, neki debeli klinac iz tamo neke nikaddodjije... da ne zaboravimo da je bio assistant coach Jacksonu kada su se pravili Dubsi i da je sam Curry rekao da je Malone jedan od najzasluznijih za njihov nacin igre i dobijes tog NBA HC kao savetnika, i ti iz toga jedino izvuces da je on tu da bi Debeli bio sretan, i da Milojevic, Jovanovic, igraci, a i Kokoskov, nemaju sta da nauce od njega? pa bravo On je tu samo da bi debeli bio srecan, to je jasno.
January 15, 20205 yr Author debeli bi bio srecan samo kad bi mogao da vodi konje na utakmicu i svoju babu kao licnog nutricionitu
January 15, 20205 yr 51 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: On je tu samo da bi debeli bio srecan, to je jasno. znaci posao ce mu biti da pirka Jokicu u jajca i bude cetvrti za tablic?