Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

29 minutes ago, Filozof manijak said:

zvezda Denvera >>> zvezda srpske reprezantacije

+1

7 minutes ago, ToniAdams said:

+1

-1

Tast misli drugacije. Nepotizam... :fantom:

Одличан потез. Јокара треба да буде главни и тоето.

Još od Birčoa da napravimo Milsapa i bog da nas vidi :lol:

9 minutes ago, James Marshall said:

Još od Birčoa da napravimo Milsapa i bog da nas vidi :lol:

Pa nije više Salo selektor, mada nije isključeno da će njegov vanbračni sin i dalje da se protežira u reprezentaciji.

Pa kako bez Birčoa, jbt, mislim da Birčo ima slike bivšeg selektaha, predsjednika i svih iz saveza na gomili, jak je njegov grip :lolol:

Edited by James Marshall

bice show kad se Malone pojavi na pripremama a debeli jok.

Moramo  da trpimo tog cirkuzanta i u reprezentaciji :unsure:

8 hours ago, pacey defender said:

brt koji nivo nepotizma i protekcije, šta je sledeće, da debeli dovede brata da vodi pr saveza?? jokara prvo neka pokaže da zavređuje mesto u repstaciji, pa da se prema tome ravnamo. što se mene, šarenca i đurovića smatra, svo to fintiranje crnaca po enbea igraonicama ne daje mu blanko mesto. 

mmw. 

Malone ima preko 200W u NBA. preuzeo je raspali tim, uigrao klince, podigao tim, doveo ga do playoffa... i sve to gde mu je superstar pick 2. runde, neki debeli klinac iz tamo neke nikaddodjije... da ne zaboravimo da je bio assistant coach Jacksonu kada su se pravili Dubsi i da je sam Curry rekao da je Malone jedan od najzasluznijih za njihov nacin igre 

i dobijes tog NBA HC kao savetnika, i ti iz toga jedino izvuces da je on tu da bi Debeli bio sretan, i da Milojevic, Jovanovic, igraci, a i Kokoskov, nemaju sta da nauce od njega? pa bravo

7 minutes ago, freakns said:

Malone ima preko 200W u NBA. preuzeo je raspali tim, uigrao klince, podigao tim, doveo ga do playoffa... i sve to gde mu je superstar pick 2. runde, neki debeli klinac iz tamo neke nikaddodjije... da ne zaboravimo da je bio assistant coach Jacksonu kada su se pravili Dubsi i da je sam Curry rekao da je Malone jedan od najzasluznijih za njihov nacin igre 

i dobijes tog NBA HC kao savetnika, i ti iz toga jedino izvuces da je on tu da bi Debeli bio sretan, i da Milojevic, Jovanovic, igraci, a i Kokoskov, nemaju sta da nauce od njega? pa bravo

Zajebava se covek, post je ocigledno ironican.

16 minutes ago, freakns said:

On je tu samo da bi debeli bio srecan, to je jasno. 

• Author

debeli bi bio srecan samo kad bi mogao da vodi konje na utakmicu i svoju babu kao licnog nutricionitu

Ne bi me cudilo da angazuju babu

• Author

Mogao bi i Bjelicinog nutricionistu, on je u jacoj formi trenutno. 

51 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

On je tu samo da bi debeli bio srecan, to je jasno. 

znaci posao ce mu biti da pirka Jokicu u jajca i bude cetvrti za tablic?