Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Mos said:

Vec neko vreme imam teoriju da ti je Jokara skinuo neku ribu u mladosti :D Bas ga ne volis :)

Ih, ja sam voleo jokica dok se dok se to jos nije smelo. Sad mi je uzasno antipatican i tesko mi je da navijam za tim u kome on igra, a moram kada igra u repki. Na sve to, covek se usvinji nakon sezone u kojoj je bio u prvoj petorci lige, takav se pojavi na sp i na pocetak sezone. Ponavljam, drago mi je sto su novinari barem ovako mogli da kazne dzukacko ponasanje.

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

slusao sam taj bend dok nije cuo za njih, posle su se prodali. 

Posted

Em to, em zasto je on u obavezi da se ponasa kako navijaci zele

Ima 23 godine jbt, nek zivi kako mu prija

Ne on vec svako

Posted

ko ima 23?

Ako mislimo na Jokića, za 2 mjeseca će imati 25

Posted

Ko mu brani da se ponasa kako zeli? Ponasao se ko dripac prema ljudima koji ga uglavnom kuju u zvezde i koji su dosli da izvestavaju sa sp. 

Posted

25 isti kurac

Govorim o telu

Vise srbi komentarisu njegove nego svoje kg

Najbolje da je prema nama obavezan da bude u top formi, pa da onda eventualno drkamo kurac na to "kako imamo najboljrg centra na svetu"

Posted

brt, nije on nikome nista duzan i ima prava da radi sta god zeli, kao sto mi imamo prava da ga gotivimo ili ne gotivimo

meni je poprilicno alarmantno da imas profi sportistu na najvisem svetskom nivo, a covek ima manboobs

Posted

A vala o tome neka vode računa i sekiraju se ovi što su mu dali 150 miliona. Ako je tako sretan, a sretniji bolje igra nego fizički zategnut, bujrum :D

Posted
3 minutes ago, goofs said:

brt, nije on nikome nista duzan i ima prava da radi sta god zeli, kao sto mi imamo prava da ga gotivimo ili ne gotivimo

meni je poprilicno alarmantno da imas profi sportistu na najvisem svetskom nivo, a covek ima manboobs

Naravno da svako ima pravo da ga gotivi ili ne, ali njegovo telo je njegova stvar

A ovde mu se zamera sto je sa viskom kg dosao na svetsko/poceo nba sezonu

Uzgred, ovo sto kaze james, to je deo njega

Paket. Zato je takav kakav je

Posted
4 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Otvoren bezobrazluk, da se u konkurenciji najboljeg centra najjače lige na svijetu, koja je jača i od ovog smiješnog, poslednjeg SP, bilo ko drugi proglasi za igrača godine. Pa čak je i Vasa Micić zaslužio da se nađe na 2. mjestu iza Jokića.

I dalje je to što je Jokić, u svoj svojoj debljini i nepristojnosti prema novinarima, postigao bivajući član najbolje NBA petorke nešto što iz ove zemlje više neće doći, ovo je utešna nagrada za Bogdana i zahvalnica za SP koju bi on vrlo rado menjao za ono prvo. Sve u svemu debelog zabole paja. Svakom po meri.

Posted
27 minutes ago, pbg12345 said:

Naravno da svako ima pravo da ga gotivi ili ne, ali njegovo telo je njegova stvar

A ovde mu se zamera sto je sa viskom kg dosao na svetsko/poceo nba sezonu

Uzgred, ovo sto kaze james, to je deo njega

Paket. Zato je takav kakav je

Ja mu vise zameram neodazivanje na EP17, i uopste anualnu famu oko toga hoce li ili se nece udostojiti da igra za repku. Nijedan drugi nas igrac to ne radi.

Opet, nije duzan da igra za reprezentaciju i moze mu se sta god pozeli, ali ja volim reprezentaciju vise od denver nagetsa i zelim da pobedjujemo, a za to su nam potrebni najbolji. 

Na stranu ova nagrada, potpuno je nebitna, kao godisnji izbor Sportskog Zurnala za najboljeg centarhalfa.

Posted

Pa očigledno da je i kriterijum nagrade kao za Oskar popularnosti. 

Posted

E sad, baš kao oskar popularnosti. Nisu dali nagradu Štimcu nego Bogdanu koji je bio u prvoj petorci SP.

Šta znam, meni i nije toliko skandalozno da savez za svoju nagradu najveću težinu daje nastupima za reprezentaciju. Najbolji igrači nam ionako igraju u NBA i tamo dobijaju ili ne dobijaju nagrade za nastupe u klubovima.