Кристофер Лумумбо Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 4 minutes ago, Mos said: Vec neko vreme imam teoriju da ti je Jokara skinuo neku ribu u mladosti Bas ga ne volis Ih, ja sam voleo jokica dok se dok se to jos nije smelo. Sad mi je uzasno antipatican i tesko mi je da navijam za tim u kome on igra, a moram kada igra u repki. Na sve to, covek se usvinji nakon sezone u kojoj je bio u prvoj petorci lige, takav se pojavi na sp i na pocetak sezone. Ponavljam, drago mi je sto su novinari barem ovako mogli da kazne dzukacko ponasanje.
Joe D Posted December 25, 2019 Author Posted December 25, 2019 slusao sam taj bend dok nije cuo za njih, posle su se prodali.
pbg12345 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Em to, em zasto je on u obavezi da se ponasa kako navijaci zele Ima 23 godine jbt, nek zivi kako mu prija Ne on vec svako
James Marshall Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 ko ima 23? Ako mislimo na Jokića, za 2 mjeseca će imati 25
Кристофер Лумумбо Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Ko mu brani da se ponasa kako zeli? Ponasao se ko dripac prema ljudima koji ga uglavnom kuju u zvezde i koji su dosli da izvestavaju sa sp.
pbg12345 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 25 isti kurac Govorim o telu Vise srbi komentarisu njegove nego svoje kg Najbolje da je prema nama obavezan da bude u top formi, pa da onda eventualno drkamo kurac na to "kako imamo najboljrg centra na svetu"
goofs Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 brt, nije on nikome nista duzan i ima prava da radi sta god zeli, kao sto mi imamo prava da ga gotivimo ili ne gotivimo meni je poprilicno alarmantno da imas profi sportistu na najvisem svetskom nivo, a covek ima manboobs
James Marshall Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 A vala o tome neka vode računa i sekiraju se ovi što su mu dali 150 miliona. Ako je tako sretan, a sretniji bolje igra nego fizički zategnut, bujrum
pbg12345 Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 3 minutes ago, goofs said: brt, nije on nikome nista duzan i ima prava da radi sta god zeli, kao sto mi imamo prava da ga gotivimo ili ne gotivimo meni je poprilicno alarmantno da imas profi sportistu na najvisem svetskom nivo, a covek ima manboobs Naravno da svako ima pravo da ga gotivi ili ne, ali njegovo telo je njegova stvar A ovde mu se zamera sto je sa viskom kg dosao na svetsko/poceo nba sezonu Uzgred, ovo sto kaze james, to je deo njega Paket. Zato je takav kakav je
ducca Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 4 hours ago, hrkljush boys_2 said: Otvoren bezobrazluk, da se u konkurenciji najboljeg centra najjače lige na svijetu, koja je jača i od ovog smiješnog, poslednjeg SP, bilo ko drugi proglasi za igrača godine. Pa čak je i Vasa Micić zaslužio da se nađe na 2. mjestu iza Jokića. I dalje je to što je Jokić, u svoj svojoj debljini i nepristojnosti prema novinarima, postigao bivajući član najbolje NBA petorke nešto što iz ove zemlje više neće doći, ovo je utešna nagrada za Bogdana i zahvalnica za SP koju bi on vrlo rado menjao za ono prvo. Sve u svemu debelog zabole paja. Svakom po meri.
goofs Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 27 minutes ago, pbg12345 said: Naravno da svako ima pravo da ga gotivi ili ne, ali njegovo telo je njegova stvar A ovde mu se zamera sto je sa viskom kg dosao na svetsko/poceo nba sezonu Uzgred, ovo sto kaze james, to je deo njega Paket. Zato je takav kakav je Ja mu vise zameram neodazivanje na EP17, i uopste anualnu famu oko toga hoce li ili se nece udostojiti da igra za repku. Nijedan drugi nas igrac to ne radi. Opet, nije duzan da igra za reprezentaciju i moze mu se sta god pozeli, ali ja volim reprezentaciju vise od denver nagetsa i zelim da pobedjujemo, a za to su nam potrebni najbolji. Na stranu ova nagrada, potpuno je nebitna, kao godisnji izbor Sportskog Zurnala za najboljeg centarhalfa.
James Marshall Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Pa očigledno da je i kriterijum nagrade kao za Oskar popularnosti.
Heaviside Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 E sad, baš kao oskar popularnosti. Nisu dali nagradu Štimcu nego Bogdanu koji je bio u prvoj petorci SP. Šta znam, meni i nije toliko skandalozno da savez za svoju nagradu najveću težinu daje nastupima za reprezentaciju. Najbolji igrači nam ionako igraju u NBA i tamo dobijaju ili ne dobijaju nagrade za nastupe u klubovima.
Recommended Posts