Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Fenomenalno za OI, ali živ nisam da vidim kako će izgurati one proklete kvalifikacije. Možda budemo imali interim selektora.

andrija-gavrilovic.jpg

zašto interim za kvalifikacije, pa jel ga pustio Divac. to se valjda pre svega odnosi na kvalifikacije. lako je posle za Olimpijadu

Mislio sam na one FIBA prozore sto idu od sledeceg novembra, kvalifikacije za EP

Još kad bi Kokoškov smeo da pozove Kalinu, bilo bi i dobro. A za kvalifikacije se Jokić svakako neće odazvati.

Vise bi znacio Micov ako se gleda trenutna forma.

Trenutno svakako. Pišem o principu nemešanja u rad selektoru.

Vaistinu se nadam da nece biti Simonovica, Bircevica i Raduljice, ostalo mogu da podnesem. 

simonovic se oprostio. a sve ce kokoskov da zove bircevica i raduljicu

Polako ljudi, sacekajmo zvanicnu potvrdu za Kokoskova

Potvrdio je da čeka dozvolu Kingsa, a to barem nebi trebalo da zapne kod Divca, kaže do kraja nedelje... 

cini mi se da dovodjenje kokoskova znaci da jos ima neke sanse da se luka doncic ogrne srpskom zastavom. upravo nam taj profil igraca nedostaje.

cini mi se da dovodjenje kokoskova znaci da jos ima neke sanse da se luka doncic ogrne srpskom zastavom. upravo nam taj profil igraca nedostaje.
Ne postoji ni promil, čak i da hoće Luka. Nema promene košarkaškog državljanstva

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Informer bi pozavideo ovom postu.

nema veze, može da zaigra za Zvezdu. to je isto, Zvezda, Srbija