Max Morlock Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Boban je u nekoj svojoj utakmici... ne nužno košarkaškoj Sent from my SM-N950F using no brains
Ivo Petović Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 6 minutes ago, Joe D said: Ovakve utakmice su najbolja demonstracija sta Teodosic znaci reprezentaciji. Teska nemoc da se upusti entry pass. Upravo. Baš niko ne zna da doda loptu na post.
MiddleClass Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 55 minutes ago, Joe D said: Ne igra Jokic veceras. Mudra odluka, vec sam ga video kako poteze stolicu na starijeg Adetokumba. Usro se onoga sto bi mu Janis pocinio?
steins Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 4 uzastopna napada odlicna saradnja. Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Micko8 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Raduljicu na poluvremenu poslati nazad u Kinu prvim vlakom.
theanswer Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 16 minutes ago, Ivo Petović said: Upravo. Baš niko ne zna da doda loptu na post. Pisao sam o ovome kad smo pratili u19 svetsko kako je neverovatno da generalno u našoj košarci postoji problem sa ulaznim pasom na post, nešto što kad je dobro i ne primetiš al kad ne valja onda bode oči.
Micko8 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Verovatno zbog toga sto se lopta sve manje ubacuje na blok u danasnjoj kosarci, izumiruca umetnost.
harper lee Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Mora poneka povreda koliko da usere gledanje utakmice. Boban se usrao kao grlica, da se tolikom brzinom krece u odbrani kolikom bezi od grckog kosa bio bi opasan igrac. I pored svega, utisak veceri su ova trojica grckih patriota obucenih u dresove sudija, pogotovo ovaj mali crni seljober. Imam utisak da je ovom prvom sudiji cak i malo neprijatno.
Micko8 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 (edited) Sudije bas domacinski sude, ubise nase centre ,unutra kontakta na kilo ,na drugoj strani svaki mali kontakt licna greska. Edited August 18, 2019 by Micko8
Joe D Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Jebem ti ove povrede vise, sad sam i ja poceo da se nerviram sto salo ne vadi bogdana iz igre. Od nasih bekova koji nisu Bodan, Guduric daleko najbolji na ovom turniru. Jovic igra to sto ume, a to nije previse, a Vasu treba neko da polije kofom hladne vode.
Micko8 Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Ovde bi veceras Jokic nekog igraca opet kidnapovao kao na utakmici sa italijom.
Recommended Posts