Moća Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Taman smo poceli da dominiramo kad dodje do prekida programa
Calavera Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 prevod? Imas link dole. Stopalo nije slomljeno, mada sumnjam da ce ga GS pustiti da zaigra na SP.
Giggsy Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Kontam da je Micov jos van forme, ali gde mu bese glava
theanswer Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 e ovo se zove biti diletant :D pa druže gde je tebi glava
harper lee Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Kari ce mast da izvadi Micicu sledece sezone. On ima 20 godina, dosta je bilo vise ovih detinjastih fora na utakmici.
cvrlle Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Kari ce mast da izvadi Micicu sledece sezone. On ima 20 godina, dosta je bilo vise ovih detinjastih fora na utakmici. +1 posteno
Töölönlahti Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Lepo je gledati basket na RTS HD, kao press camera u NBA 2K zbog onako male hale...
April Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Kontam da je Micov jos van forme, ali gde mu bese glava Meni je to bio detalj koji je otkrio da Micov uopšte nije skoncentrisan na pripreme. A to nije mali problem. Nekako mi se čini da će najveći benefit od rada sa Đorđevićem imati Bjelica, milina ga je gledati kad ima slobodu u igri. Samo šta vrede onakve asistencije kad su nam centri bulja.
darkonet Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 pa vratice se Krle valjda, majku mu, mada ne vidim kako ce Rasko da izvisi za SP, kakav god da je korisniji je od Raduleta Vehabije
Joe D Posted August 9, 2014 Author Posted August 9, 2014 hoklica bi bila korisnija od raduljice, ali mislim selektor ne misli tako.
Recommended Posts