August 8, 201410 yr prevod? Imas link dole. Stopalo nije slomljeno, mada sumnjam da ce ga GS pustiti da zaigra na SP.
August 8, 201410 yr Kari ce mast da izvadi Micicu sledece sezone. On ima 20 godina, dosta je bilo vise ovih detinjastih fora na utakmici.
August 8, 201410 yr Kari ce mast da izvadi Micicu sledece sezone. On ima 20 godina, dosta je bilo vise ovih detinjastih fora na utakmici. +1 posteno
August 8, 201410 yr Lepo je gledati basket na RTS HD, kao press camera u NBA 2K zbog onako male hale...
August 9, 201410 yr Kontam da je Micov jos van forme, ali gde mu bese glava Meni je to bio detalj koji je otkrio da Micov uopšte nije skoncentrisan na pripreme. A to nije mali problem. Nekako mi se čini da će najveći benefit od rada sa Đorđevićem imati Bjelica, milina ga je gledati kad ima slobodu u igri. Samo šta vrede onakve asistencije kad su nam centri bulja.
August 9, 201410 yr pa vratice se Krle valjda, majku mu, mada ne vidim kako ce Rasko da izvisi za SP, kakav god da je korisniji je od Raduleta Vehabije
August 9, 201410 yr Author hoklica bi bila korisnija od raduljice, ali mislim selektor ne misli tako.