Moća Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Voleo bih da pozove Nedovića, a da ga ovaj otera u kurac. sve izgubili dabogda. One informacije koje sam dobio kazu da je Nedovic opravdano katovan. Da ne ulazim u detalje u potpunosti se slazem sa tom odlukom.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
dragance Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Pa jeste za Nedovića, ali ne menja moju kletvu.
189- Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 ili staviti 80% ove teme na il dok traje sp ili ne citati uopste...
Jimmy Kowalski Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 13 minutes ago, 189- said: ili staviti 80% ove teme na il dok traje sp ili ne citati uopste... Neko zaista pise gluposti, moderacija ne reaguje, onda ljudi krenu sa karikiranjem i onda imas ovakav topik..
renne Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Neko zaista pise gluposti, moderacija ne reaguje, onda ljudi krenu sa karikiranjem i onda imas ovakav topik.. pa to je ppp, od prvog dana
harper lee Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 1 hour ago, stoka said: I sada za Jokića mogu da iznesem sledeću percepciju - iako nije hitar, mišićav, već samo masivan i nezgrapan, čovek je izmislio košarku u smislu da u svakom trenutku zna šta će sa loptom i da gotovo uvek izabere najbolje rešenje - da li će da šutira, prodre, asistira ... Dalje, neverovatan osećaj za kretanje i postavljanje u prostoru, fenomenalne koordinacije pokreta za takvu telesinu, savršen tajming za skok, prodor i asistenciju. Oseća igru i njenu dinamiku, fantastične košarkaške intuicije. Plus, ogromno samopouzdanje ... Ovakve karakteristike u prošlosti možda su imali samo još Divac i Kukoč ... Ja ne znam da li sam ikada video kosarkasa koji ima "bolje ruke" od Jokica i vise osecaja u njima. Medju centrima Divac i Sabonis su bili sampioni u tome ali mislim da ih je jokic vec prevazisao. Nacin na koji Jokic hvata loptu, kako barata njome, kako je izbacuje iz poseda bilo da je sut, asistencija, flouter, polaganje o tablu, sta god, ne secam se da sam tako nesto ikada video.
Jimmy Kowalski Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Just now, renne said: pa to je ppp, od prvog dana Pa jeste. I ova tema nije nikakav izuzetak..
Cane Vukic Prebranac Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Надам се да су болесници са фејсбук коментара, Информера и Телеграфа поносни на себе данас.
April Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 (edited) On 8.8.2019. at 16:57, Joe D said: Optimalna varijanta je da otpadnu Birch i Blud. Realnija varijanta je da otpadnu Guduric i Simonovic. Najrealnija varijanta je da se dese dve sitne povrede i Djordjevic nema sta ni da bira na kraju. Još onda htedoh da plusjedanujem Al kao da ne baksuziram Edited August 11, 2019 by April
renne Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 5 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Надам се да су болесници са фејсбук коментара, Информера и Телеграфа поносни на себе данас. +1
darkonet Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Tegeltija pise da nije jos nista gotovo sto se tice Tea, ima jos dva pregleda pre konacne odluke
stoka Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Teoslav će putovati u Kinu, Teoslav će igrati u Kini, zapamtite ove reči ...
goofs Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Ma nema nista od Tea sigurno, sve i da pauzira 2-3 nedelje, covek treba da ide na svetsko prvenstvo bez postene utakmice u godinu dana. Ono sto je igrao u kvalifikacijama je bilo poprilicno uzasno (verovatno i s dobrom dozom kurcobolje). Mozda bude otisao kao neaktivni 12ti igrac, zbog atmosfere i pomoci ekipi, ne znam da li bi to toliko znacilo celavom i ekipi. I kao takav bi bio korisniji od ludog Birce.
Djolle Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 6 minutes ago, stoka said: Teoslav će putovati u Kinu, Teoslav će igrati u Kini, zapamtite ove reči ... Teoslav će podići pehar u Kini.
Recommended Posts