theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 da, od toga mi zavisi pracenje reprezentacije. pakao.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 (edited) pakao. jbg, sta ces...jos kad sam ga video na severu kako gleda tekmu shvatio sam da cu pratiti repku dok je on u njoj. Edited August 5, 2014 by Кристофер Лумумбо
Geo Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Odlicno, polako se osipamo. Da otpadne Krstic i jos samo da nekako Teo i Bjelica odustanu pa da moze sa potpunim prezirom i podsmehom da se prati ovaj tim. Koja je ovo vrsta magije , kako se ponistava ...
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 jbg, sta ces...jos kad sam ga video na severu kako gleda tekmu shvatio sam da cu pratiti repku dok je on u njoj. sad si ironičan al u prvom postu nisi bio. ne razumem taj humor da me ubiješ.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 sad si ironičan al u prvom postu nisi bio. ne razumem taj humor da me ubiješ. nije nikakav humor, ne zanima me svetsko ako teo nece igrati, sta tu nije jasno?
pacey defender Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ako je povredio zglob ne bi onako lako odšetao napolje. Sve se nadam.
Calavera Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ako je povredio zglob ne bi onako lako odšetao napolje. Sve se nadam. Nije odsetao nego odskakutao, koliko sam ja video.
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 nije nikakav humor, ne zanima me svetsko ako teo nece igrati, sta tu nije jasno? pa ovo sa severom nije neki pokušaj humora? uglavnom,kako god ti srcu milo. izvinjavam se što sam te uopšte citirao.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 uglavnom,kako god ti srcu milo. izvinjavam se što sam te uopšte citirao. kul
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 piše na mondu da je iskrenuo zglob. e sad koliko oni znaju.
Cane Vukic Prebranac Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Најежио сам се кад сам га видио како се ухватио за ногу ... Надам се није нешто озбиљније.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 piše na mondu da je iskrenuo zglob. e sad koliko oni znaju. verovatno i oni nagadjaju kao onaj sa sportanda, valjda ce dobiti neke informacije kasnije. e, aj nemoj, pliz?
Recommended Posts