Geo Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Sta je bilo bem vas nepismene???? Teo se povredio ...
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Sta je bilo bem vas nepismene???? povredio se teodosic, tu se za mene zavrsava pracenje reprezentacije i svetkosg prvenstva generalno.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ozbiljnije??? pa odakle znamo, nadam se da nije.
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 povredio se teodosic, tu se za mene zavrsava pracenje reprezentacije i svetkosg prvenstva generalno. jebeš sve ako ti od toga zavisi praćenje reprezentacije
Mauci Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Italijani kazu zglob, meni se cinilo da je onaj misic. Nadam se da su Italijani u pravu.
theanswer Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Kako? Šta? Poludeću više od košarke. meni je delovalo da je sjebao zglob al ko će ga znati. ne bi trebalo da je nešto strašno baš.
Кристофер Лумумбо Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 jebeš sve ako ti od toga zavisi praćenje reprezentacije da, od toga mi zavisi pracenje reprezentacije.
Team_Penske Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 U sve pare da ce Simon da ukrade pehar zabarima
Giggsy Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Ako je zglob, dobro je... Nismo valjda tolki baksuzi jebemu sve
Recommended Posts