Valk Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 1 hour ago, simple red white said: Svi razlozi osim odluke koja je motivisana politikom (zbog Vučića) Pa o ovoj opciji i pričamo, zar ne? Bar ja ne pretendujem da se razumem bolje u košarku/strategiju/postavku tima od SĐ.
simple red white Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 (edited) Da, ta opcija preovladava u raspravama, ALI mi nemamo relevantne podatke da je ta opcija odlučujući faktor kod odluke odstranjivanja sa spiska i sve dok se ne dokaže da je tako, selektor je apsolutno u pravu, a dokazati se sigurno neće na nekim forumima. Edited July 29, 2019 by simple red white
ToniAdams Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Fali još samo informacija da je na tužilaštvu da dokaže krivicu a ne na optuženom nevinost
pbg12345 Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 (edited) 3 hours ago, Giggsy said: I jos jedno leto gde se sumnja u Celavog. I opet ce, naravno, sve da demantuje Kalinic je ozbiljan igrac, ali ako je tu doslo do nekih s**** uvek verujem u u onih 12 koji ce otici u Kinu, ako bi sa njim bilo neke frke ali po hiljaditi put, ne radi se o sumnji u djordjevica radi se o tome da smo imali priliku da odemo sa najboljom mogucom ekipom necemo otici Edited July 29, 2019 by pbg12345
Azdaja Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Niko ne ide sa najboljom ekipom, pa sta sad? Tim>>ekipa :p
omiljeni Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 aj da hakujemo Bjelicin ili Gudurin twiter i retwitujemo Koraksovu karikaturu baš da vidimo šta će se desiti
copkillah Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 25 minutes ago, pbg12345 said: ali po hiljaditi put, ne radi se o sumnji u djordjevica radi se o tome da smo imali priliku da odemo sa najboljom mogucom ekipom necemo otici zar nije najbolja moguća ekipa onu koju izabere taj u koga ne sumnjaš, a ne ona za koju ti misliš da je najbolja?
ToniAdams Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Naravno, pogotovo što imamo toliko alternativa na trojici
Ros Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 ako udjemo u finale onda ce sve to biti lanjski sneg. a ako ne, gorece internet
Joe D Posted July 29, 2019 Author Posted July 29, 2019 Posto tim ne cini 12 najboljih vec najboljih 12, ili kako vec glasi krilatica, ne nam na osnovu cega radite optimizam da bez Stimca mozemo nesto da uradimo na prvenstvu.
Venom Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Nije bas. Ako udjemo u finale gorece internet od "opet ste bez veze sumnjali u saleta nacionaleta", ako ne udjemo gorece od "jeb'o ga vucic u dupe". Same shit. Covek je stekao kredita, tako da moze da radi sta hoce. S druge strane je i kao igrac sto se tice politike bio predsednikova pudlica. Ne znam sta bi te dve izjave bile u koliziji.
Filozof manijak Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 (edited) 1 minute ago, Venom said: S druge strane je i kao igrac sto se tice politike bio predsednikova pudlica. Jel može malo podrobnije da elaboriraš ovi izjavu? Edited July 29, 2019 by Filozof manijak nepismenos
Venom Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Kad su osvojili neku medalju isli su kod Slobe, pa se Sale zahvaljivao prezidenteu.
Amos Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Internet ce goreti jedino ako nas izbaci neka Litvanija u cetvrtfinalu a Lucic se povredi u grupama i Simonovic odigra jezivo. Inace ce biti regularna porcija govana sa svih strana. Meni bi najgori moguci scenario bio da se na kraju ispostavi (bez obzira na uspeh ili neuspeh na prvenstvu) da jeste bilo zbog molbe iz kabineta predsednika a niko nije hteo da talasa. To bi me verovato konacno presaltovalo samo na NBA.
Joe D Posted July 29, 2019 Author Posted July 29, 2019 Najjaci protivnik kog mi mozemo da dobijemo u cetvrtfinalu je Rusija. Obicno nije tako, ali bilo kakav neulazak u polufinale bi bio spektakularan fail. A tamo vec bilo sta moze da se desi.
Recommended Posts