Delija67 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Quote „Ljudi, knedle su za supu, a gomboce su slatkiš", ne ostavlja ni milimetar mesta za dilemu poznati košarkaš. +1
omiljeni Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Quote Novak Đoković „Možda je već sada ajbolji sportista svih vremena sa ovih prostora. Sramota je što ga razni ovako uzimaju u usta". e moj Kaliniću... imaš srebro a "GOAT" ima bronzicu i to u šklj sportu, a dozvoliš sebi ovakvu izjavu. dabogda te Pička ćelava svake godine izbacivala sa spiska zbog pritiska Jokare i Suzi
eumeswil Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Olimpijada za tenis je Kup RK nivo važnosti turnira.
Tsai Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Jel imaju negde kvote na finalni par a ne samo ko osvaja?
theanswer Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 2 minutes ago, Tsai said: Jel imaju negde kvote na finalni par a ne samo ko osvaja? Nigde nisam video, ali će biti sigurno. Inače imate u meridianu da igrate ko sledeći otkazuje u SAD i koga Đorđević odbacuje sa spiska al morate da pogodite svih 6
Amos Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Raduljica fino utegnut u ovoj poslednjoj emisiji, kako je moguce da ne moze da nadje ugovor u Evropi? Ili je u Kini mnogo sve lakse pa nece da se cima?
Giggsy Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 1 minute ago, Mos said: Raduljica fino utegnut u ovoj poslednjoj emisiji, kako je moguce da ne moze da nadje ugovor u Evropi? Ili je u Kini mnogo sve lakse pa nece da se cima? Koja je to epizoda po redu? Na mrtvoj RTS Planeti je poslednja sa Makijem
Amos Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 5 minutes ago, Giggsy said: Koja je to epizoda po redu? Ne znam koja tacno ide pre ali mi je jutros youtube izbacio ovu sa Raduljicom. Viewers discretion, Sarenac grli nepoznate ljude
Giggsy Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Aha, evo ga i meni na Youtubeu. Ima valjda 12 - Celavi Bog i jos neko
napadaj Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 (edited) Radulja reče da bi da se vrati u NBA. Gledam sad Šarenca na Balkan info, u prvih pola sata nisam stekao utisak kao neko ko je rekao da je moron, degenerik i ostalo. Voditelj je malouman, pa je Šarencu teško da razgovara sa takvim likom i odgovara na njegova debilna pitanja poput: "Da li Bogdan Bogdanović mora da bude najbolji igrač u timu da bi pružio ono što se od njega očekuje?" Edited July 27, 2019 by napadaj
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 1 hour ago, Mos said: Raduljica fino utegnut u ovoj poslednjoj emisiji, kako je moguce da ne moze da nadje ugovor u Evropi? Ili je u Kini mnogo sve lakse pa nece da se cima? Veca lova, manje cimanja.
Joe D Posted July 27, 2019 Author Posted July 27, 2019 zadnji put se nije proslavio kad je igrao u evroligi.
Amos Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Deluje kao da je kod njega voljni momenat u vidu bola u kurcu presudan. Mislim, sigurno nije gori igrac od 1 Plamlija Samo lepse je ovako, malo motori, malo drustvo, malo reka
Recommended Posts