Segundo Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Meni je Memedovic ok , cak nije bio toliko ni los kada je vodio onu boks emisiju sredinom devedesetih, mada on nije sportski komentator ,novinar itd.Zavrsio DIFSent from my VTR-L09 using Tapatalk
Facundo Orellana Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 (edited) 1 hour ago, pbg12345 said: jbt koliko je amerima otkazalo? 50 igraca? ako se racunaju oni najbolji koji nisu bili i na prvobitnom spisku poput karija, dzejmsa, pa onda svi ovi otkazi bukvalno bi mogli napraviti 4,5 ekipa po imenima kvalitetnijih od te koja ce na kraju ici 30 otpisanih, računajući tu prvobitnu listu kandidata. Možemo odbiti od te liste tri teško povređena igrača: Durant, Klej Tompson i Vol. Devin Booker Phoenix Suns April 6, 2018[27] June 10, 2019 20-man roster cut list[30] Jimmy Butler Philadelphia 76ers Mike Conley Jr. Memphis Grizzlies DeMarcus Cousins Golden State Warriors Stephen Curry Golden State Warriors Kevin Durant Golden State Warriors Paul George Oklahoma City Thunder Draymond Green Golden State Warriors Blake Griffin Detroit Pistons Gordon Hayward Boston Celtics Kyrie Irving Boston Celtics LeBron James Los Angeles Lakers DeAndre Jordan New York Knicks Kawhi Leonard Toronto Raptors Victor Oladipo Indiana Pacers Chris Paul Houston Rockets Isaiah Thomas Denver Nuggets Klay Thompson Golden State Warriors John Wall Washington Wizards Russell Westbrook Oklahoma City Thunder Anthony Davis Los Angeles Lakers July 15, 2019 Withdrew James Harden Houston Rockets July 19, 2019 Withdrew CJ McCollum Portland Trail Blazers July 20, 2019 Withdrew Eric Gordon Houston Rockets Withdrew Bradley Beal Washington Wizards July 22, 2019 Withdrew Tobias Harris Philadelphia 76ers Withdrew Damian Lillard Portland Trail Blazers July 23, 2019 Withdrew DeMar DeRozan San Antonio Spurs Withdrew Kevin Love Cleveland Cavaliers July 24, 2019 Withdrew Paul Millsap Denver Nuggets July 25, 2019 Withdrew Edited July 26, 2019 by Facundo Orellana
MocaVukotic Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Cekaj, cekaj, nismo jos zavrsili. Najjace kod sarenog na onom intervjuu mi je kako se postavio, kakav mu je govor tela tokom intervjua, taj stav velikog strucnjaka koga se neko setio da intervjuise, pa onda kao polaskan ali skroman deli svoje ogromno znanje. Sve vreme izgleda kao neko ko zna sto drugi ne znaju "i evo sacu da vam objasnim o cemu se tu radi". Klasican rts izdanak, glup ali zato nema pojma.
Cane Vukic Prebranac Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 9 hours ago, nisam ja said: Radovanje s kosjerinom. Konačno nešto. +1
napadaj Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Trez takođe neće igrati. Sent from my OnePlus 6 using Tapatalk
1n54jd3r Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 10 hours ago, goofs said: Dajte temu za svecko, krčka se kod Amera, Milsap odustao, pozvano 6 novih random likova, Mejson Plamli ftw ili tema za svetsko ili da se ovo smaranje Sarenac i komentatori splituje gde mu je mesto
Giggsy Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 3 minutes ago, 1n54jd3r said: ili tema za svetsko ili da se ovo smaranje Sarenac i komentatori splituje gde mu je mesto + milion Mozda je malo rano za SP, niti se znaju konacni sastavi, niti ce skoro, ali zajebite ovo sa Sarenim
goofs Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Jbg, ja vec napravio temu za Svecko mozemo tamo o sastavima Amera i drugih neAmera, o nasima ovde, o Sarencu na deponiji gde mu je i mesto
pbg12345 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 ma strasno sto se pise o komentatoru reprezentacije ovde a tema za svecko svakako treba odnosno, ne samo tema, vec nekoliko njih
Mindaugas Žukauskas Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 1 hour ago, MocaVukotic said: Cekaj, cekaj, nismo jos zavrsili. Najjace kod sarenog na onom intervjuu mi je kako se postavio, kakav mu je govor tela tokom intervjua, taj stav velikog strucnjaka koga se neko setio da intervjuise, pa onda kao polaskan ali skroman deli svoje ogromno znanje. Sve vreme izgleda kao neko ko zna sto drugi ne znaju "i evo sacu da vam objasnim o cemu se tu radi". Klasican rts izdanak, glup ali zato nema pojma. baš i ja ovo kontam dok sam gledao. Taj njegov stav dok govori najviše nervira od svega.
pbg12345 Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 jao, ja tek nocas videh na nekim od onih pre sp emisija kako moljaka za dres(ove)
1n54jd3r Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 1 hour ago, pbg12345 said: ma strasno sto se pise o komentatoru reprezentacije ovde ma sjajno sto nekoliko stranica unazad zauzima osvrt na komentatore...ta tema nije obradjivana nikada na ppp...svakako doprinosi izuzetno kvalitetu topic-a
goofs Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Veliki je car Kalina. Quote „Šta bi bilo (Vladimir) Micov nije 2014. ušao u sukob sa selektorom Đorđevićem i da je on, a ne ja, otišao na Svetsko prvenstvo gde smo uzeli srebro".
Recommended Posts