Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 E, do kurca, puce kojot. meni radi savrseno, to je zato sto ne navijam za kanadu :D
harper lee Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 meni radi savrseno, to je zato sto ne navijam za kanadu :D Srbska zavera. <_<
Timmi Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ladno ce Rasko da ode na SP. :0.6:vjerovatno bi i ti otisao da ti je raduljica konkurencija s obzirom na centimetre kojima si se hvalio. Not in D way.
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 dobro je sto imamo 3 ekstra kvlaitetna igraca koji imaju poene u rukama - teodosica, bogdanovica i katica.
theanswer Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) 78:73 14 sek do kraja napad za Kanadu edit kraj Edited August 4, 2014 by theanswer
Timmi Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Face of the franchise nego, kontam da je razlika u broju poena na 100 posjeda s teo i bez njega nekih 40.
theanswer Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Jbm li ga,dok je Teo zdrav,dobro je,on neće videti ispod 30 minuta po utakmici,nije da ulazi često u neki foul trouble,problem je kad on uđe u svoje žute minute,pa bi ga trebalo zameniti,al to je taj problem koji moraš da trpiš kad imaš takvog igrača. Bez Tea,kontam da ćemo gledati ono što i danas,znači loptu u Bogdanovim rukama jako često i priličnu slobodu za njega u igri.
Timmy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Morace Bogdan opet 38min. Pa dokle izdrzi... Jebote, bas steta za Nedovica :( A ova naklapanja 3 nedelje pauze, 4 nedelje, vratice se, nece se vratiti... samo dodatno nerviraju. Prica sa njima je nazalost zavrsena za ovo SP.
MangupIzCivilstva Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ako ce se Nedovic oporaviti za 4 nedjelje, ja bi ga cekao i ostavio mjesto u timu za njega. Igraca takvog formata nemamao.
Joe D Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 nego, kontam da je razlika u broju poena na 100 posjeda s teo i bez njega nekih 40. teo mislim da je dosao do stadijuma prepoznavanja situacija na terenu da nema potrebe za trenerom da mu prica sta treba da igra u napadu. da mu das postavu od hidranta, bandere, saobracajnog znaka i raduljice, uspeo bi da izvuce nesto od toga.
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Morace Bogdan opet 38min. Pa dokle izdrzi... Jebote, bas steta za Nedovica :( A ova naklapanja 3 nedelje pauze, 4 nedelje, vratice se, nece se vratiti... samo dodatno nerviraju. Prica sa njima je nazalost zavrsena za ovo SP. ako, ako, bice seksa.
Recommended Posts