August 4, 201410 yr E, do kurca, puce kojot. meni radi savrseno, to je zato sto ne navijam za kanadu :D
August 4, 201410 yr Ladno ce Rasko da ode na SP. :0.6:vjerovatno bi i ti otisao da ti je raduljica konkurencija s obzirom na centimetre kojima si se hvalio. Not in D way.
August 4, 201410 yr dobro je sto imamo 3 ekstra kvlaitetna igraca koji imaju poene u rukama - teodosica, bogdanovica i katica.
August 4, 201410 yr 78:73 14 sek do kraja napad za Kanadu edit kraj Edited August 4, 201410 yr by theanswer
August 4, 201410 yr Face of the franchise nego, kontam da je razlika u broju poena na 100 posjeda s teo i bez njega nekih 40.
August 4, 201410 yr Jbm li ga,dok je Teo zdrav,dobro je,on neće videti ispod 30 minuta po utakmici,nije da ulazi često u neki foul trouble,problem je kad on uđe u svoje žute minute,pa bi ga trebalo zameniti,al to je taj problem koji moraš da trpiš kad imaš takvog igrača. Bez Tea,kontam da ćemo gledati ono što i danas,znači loptu u Bogdanovim rukama jako često i priličnu slobodu za njega u igri.
August 4, 201410 yr Morace Bogdan opet 38min. Pa dokle izdrzi... Jebote, bas steta za Nedovica :( A ova naklapanja 3 nedelje pauze, 4 nedelje, vratice se, nece se vratiti... samo dodatno nerviraju. Prica sa njima je nazalost zavrsena za ovo SP.
August 4, 201410 yr Ako ce se Nedovic oporaviti za 4 nedjelje, ja bi ga cekao i ostavio mjesto u timu za njega. Igraca takvog formata nemamao.
August 4, 201410 yr Author nego, kontam da je razlika u broju poena na 100 posjeda s teo i bez njega nekih 40. teo mislim da je dosao do stadijuma prepoznavanja situacija na terenu da nema potrebe za trenerom da mu prica sta treba da igra u napadu. da mu das postavu od hidranta, bandere, saobracajnog znaka i raduljice, uspeo bi da izvuce nesto od toga.
August 4, 201410 yr Morace Bogdan opet 38min. Pa dokle izdrzi... Jebote, bas steta za Nedovica :( A ova naklapanja 3 nedelje pauze, 4 nedelje, vratice se, nece se vratiti... samo dodatno nerviraju. Prica sa njima je nazalost zavrsena za ovo SP. ako, ako, bice seksa.