radisa Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Ako neko iskopa link, a da nije Balkansport, nek postavi Jel teško u google ukucati "Nedović povređen"
theanswer Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) ništa novo ali naša igra u napadu sa i bez teodosića je totalno druga dimenzija. dudi treba dati orden što je takvu ekipu odveo na svetsko jel ima onaj link sa statistikom od juče? Edited August 4, 2014 by theanswer
Giggsy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 http://www.fibalivestats.com/matches/20511/12/37/15/18bHMpEEMDlns/
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 gde je kapiten da nabode ovu picku ejima?
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 nemanja, sine, zavrsavaj odmah. morace ejima rasko da sastavi sa parketom.
theanswer Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 moraće neko da kaže našima da hejslip samo šutira trojke a uvek je sam kao duh. hrvatima je strpao 4 od 5,nama je promašio prve dve otvorene..
Giggsy Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Bjelica kasni jedno 3 sekunde. Kao sto sam i pretpostavio juce, Sale danas dao sansu Luki umesto Birce, ali misterija je sta je sa Micicem.
Кристофер Лумумбо Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Bjelica kasni jedno 3 sekunde. Kao sto sam i pretpostavio juce, Sale danas dao sansu Luki umesto Birce, ali misterija je sta je sa Micicem. ma kakava misterija, danas je potpisao ugovor, verovatno je u nemackoj.
bracad Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Imali smo zutu minutu u odbrani kad nas je izdominirao Olynyk, 6 poena, par skokova i asistencija.... inace izgleda ok za ovaj stadijum priprema
Recommended Posts