Apollo Creed Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Američki košarkaš DeMarkus Nelson postao je državljanin Srbije, objavljeno je u Službenom glasniku rešenje vlade Srbije.
Jimmy Kowalski Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Zar nije on samo tražio produženi odmor? Nisam nigde video da se on spominje kao sporan. To bi bila velika šteta. Nervira me Katićev stil igre, a i mislim da objektivno nije dovoljno dobar igrač za ovako kvalitetno takmičenje. Loša vest. Jeste trazio, ali ocigledno da je povreda ozbiljnija nego sto se mislilo..
Кристофер Лумумбо Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Američki košarkaš DeMarkus Nelson postao je državljanin Srbije, objavljeno je u Službenom glasniku rešenje vlade Srbije. nije valjda da retardi planiraju da ga zovu da igra za reprezentaciju?!
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Odlicno, polako se osipamo. Da otpadne Krstic i jos samo da nekako Teo i Bjelica odustanu pa da moze sa potpunim prezirom i podsmehom da se prati ovaj tim.
Кристофер Лумумбо Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Odlicno, polako se osipamo. Da otpadne Krstic i jos samo da nekako Teo i Bjelica odustanu pa da moze sa potpunim prezirom i podsmehom da se prati ovaj tim. dzabe, bogdan ce da trpa sam.
Geo Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Zasto je kod nas teska uvreda ako te usled necije povrede selektor naknadno pozove (samog selektora cak sramota i da pomisli na to jer je karakter )? Vidim da je u drugim zemljama gde igraju mnogo vece zvezde to sasvim normalna stvar i mnogi taj poziv proprate sa udusevljenjem ...
Apollo Creed Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 nije valjda da retardi planiraju da ga zovu da igra za reprezentaciju?! Naravno da ne. Retardi iz KKCZ su ga ocigledno planirali za sledecu sezonu...
Timmy Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 To je valjda Zvezda gurala. Nema sanse da se planira za reprezentaciju.
Далибор Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Verovatno je covek uzeo evropsko drzavljanstvo da bi laske nalazio timove u evropi
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 To je valjda Zvezda gurala. Nema sanse da se planira za reprezentaciju. Ma, to Kojot panici bezveze. Zasto bi Nelson uopste igrao u ovoj reprezentaciji Miska Vujosevica?
Кристофер Лумумбо Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ma, to Kojot panici bezveze. Zasto bi Nelson uopste igrao u ovoj reprezentaciji Miska Vujosevica? pa ni meni nije jasno kad kad na njegovim pozicijama imamo dva terminatora koji ga jedu za dorucak.
harper lee Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 pa ni meni nije jasno kad kad na njegovim pozicijama imamo dva terminatora koji ga jedu za dorucak. Slazem se, pogotovo je Stefan Markovic poznat po obilnom dorucku. Sta ja znam, imacete vi ljubitelji reprezentacije Duska Raznatovica solidan tim na SP.
Recommended Posts