Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Fina utakmica, mada je B selekcija krs i ne znam cemu sluzi... Selektor ukazao cast Jovicu da bude u petorci u svom gradu, ovaj mu lepo vratio i odigrao sasvim korektno... Teodosic i Bogdanovic igrali na obe bekovske pozicije, bice zanimljiv tandem i svakako nase najjace oruzje na prvenstu (uz Krstica koji nije igrao). Stimac dobar, siguran u skoku, trebalo bi da bude nas drugi centar, posto Raduljica prilicno lose izleda. Igrao i ovaj Kravic ali nije nista specijalno pokazao. 

Fina utakmica, mada je B selekcija krs i ne znam cemu sluzi... Selektor ukazao cast Jovicu da bude u petorci u svom gradu, ovaj mu lepo vratio i odigrao sasvim korektno... Teodosic i Bogdanovic igrali na obe bekovske pozicije, bice zanimljiv tandem i svakako nase najjace oruzje na prvenstu (uz Krstica koji nije igrao). Stimac dobar, siguran u skoku, trebalo bi da bude nas drugi centar, posto Raduljica prilicno lose izleda. Igrao i ovaj Kravic ali nije nista specijalno pokazao. 

dajte smajli koji prska po zidovima

Moze i ona slika Rendi Marsa iz South Parka :)

jagoff.gif

prihvacena oba predloga.

cemu sluzi ova b reprezentacija, jel ima mozda neko balkansko prvenstvo ili tako nesto ili su ih skupili samo za ovu utakmicu? prilicno pratim pogotovo domacu kosarku, ali za pola ovih igraca nisam cuo

bice ovo ok ekipa, ako ne bude povreda

teodosic, markovic, micic

bogdanovic, nedovic

micov, lucic, (kalinic)

bjelica, mitrovic

krstic, stimac, (raduljica)

"na papiru" odavno nismo jace delovali

Edited by pbg12345

Nije samo za ovu, odavno su na okupu, ucestvovali su vec na turniru u Kini

• Author

Zasto jos racunate na Lucica, nece on igrati. 

Na papiru, imamo savrsenu prvu petorku, i skoro pa nista van toga u sta se mozemo pouzdatii. 

Nije pouzdano, ali može da iznenadi. Ja se najviše nadam da će Kravić prvo da ode, pa i da odigra pristojno.

jesi gledao uopste kravica?

Ne. Što pitaš?

pa sto se onda nadas da na turnir ide igrac koga nisi gledao nikad?

Tako funkcionišem.

Kad mi nešto strano, uspem da se ponadam da je potrebnije timu od Raduljice. Fijasko takve nade me ne bi naročito uzdrmao, a tvoje propitivanje mi  nadu sputava, a sumnju podgreva.

Edited by kralj

:D

razumem nadu ali strepnja treba biti dublja.

Sad mi dođe da te pitam je l' si ga gledao. ;)