Djolle Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Fina utakmica, mada je B selekcija krs i ne znam cemu sluzi... Selektor ukazao cast Jovicu da bude u petorci u svom gradu, ovaj mu lepo vratio i odigrao sasvim korektno... Teodosic i Bogdanovic igrali na obe bekovske pozicije, bice zanimljiv tandem i svakako nase najjace oruzje na prvenstu (uz Krstica koji nije igrao). Stimac dobar, siguran u skoku, trebalo bi da bude nas drugi centar, posto Raduljica prilicno lose izleda. Igrao i ovaj Kravic ali nije nista specijalno pokazao.
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Fina utakmica, mada je B selekcija krs i ne znam cemu sluzi... Selektor ukazao cast Jovicu da bude u petorci u svom gradu, ovaj mu lepo vratio i odigrao sasvim korektno... Teodosic i Bogdanovic igrali na obe bekovske pozicije, bice zanimljiv tandem i svakako nase najjace oruzje na prvenstu (uz Krstica koji nije igrao). Stimac dobar, siguran u skoku, trebalo bi da bude nas drugi centar, posto Raduljica prilicno lose izleda. Igrao i ovaj Kravic ali nije nista specijalno pokazao. dajte smajli koji prska po zidovima
pbg12345 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) cemu sluzi ova b reprezentacija, jel ima mozda neko balkansko prvenstvo ili tako nesto ili su ih skupili samo za ovu utakmicu? prilicno pratim pogotovo domacu kosarku, ali za pola ovih igraca nisam cuo bice ovo ok ekipa, ako ne bude povreda teodosic, markovic, micic bogdanovic, nedovic micov, lucic, (kalinic) bjelica, mitrovic krstic, stimac, (raduljica) "na papiru" odavno nismo jace delovali Edited July 28, 2014 by pbg12345
Giggsy Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Nije samo za ovu, odavno su na okupu, ucestvovali su vec na turniru u Kini
Joe D Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 Zasto jos racunate na Lucica, nece on igrati. Na papiru, imamo savrsenu prvu petorku, i skoro pa nista van toga u sta se mozemo pouzdatii.
kralj Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Nije pouzdano, ali može da iznenadi. Ja se najviše nadam da će Kravić prvo da ode, pa i da odigra pristojno.
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 pa sto se onda nadas da na turnir ide igrac koga nisi gledao nikad?
kralj Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) Tako funkcionišem. Kad mi nešto strano, uspem da se ponadam da je potrebnije timu od Raduljice. Fijasko takve nade me ne bi naročito uzdrmao, a tvoje propitivanje mi nadu sputava, a sumnju podgreva. Edited July 28, 2014 by kralj
Кристофер Лумумбо Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 :D razumem nadu ali strepnja treba biti dublja.
Recommended Posts