Micko8 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 35 minutes ago, Joe D said: nista ne fali todorovicu, ali dosta fali reprezentaciji kojoj on treba da bude glavni igrac. Pa Raduljica je glavni igrac u tim ostalim prozorima, barem je do sada bio , sto i jeste problem sam po sebi.
pbg12345 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 raduljica je problematican iz ugla ozbiljne kosarke na jako mnogo nacina, ali nekako mi on nikad ne bi pao na pamet da ga navedem kao problem kad je reprezentacija u pitanju lik je sinonim za "pruzanje 200%" u reprezentativnom dresu problem je suluda fiba, koja je ovako ukomponovala sistem kvalifikacija za sp ( i oi) da nismo mi u pitanju i kad bi covek znao da ce se to nekom od njih obiti o glavu, tacno dodje da pozelis da im sp igraju ove trecerazredne reprezentacije ali boli njih kurac
Micko8 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Mislim u smislu da nam je on najbolji igrac u tim prozorima, on igra u jednom pravcu , da on dosta u napadu ali odbrana trpi.
Timmy Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 (edited) Gledao sam tekmu, al tek sad citam sta ste pisali. I niko da uzme u obzir da su ovi Grci veoma solidan tim u ovom trenutku. Jesu nasi delovali neuigrano, bilo dosta propusta, ali daleko je ovo od ocajnog. Kad se podvuce crta, izgubili smo samo zbog suta za 3. Njih islo vise nego sto je ocekivano, a nas, pre svega Bogdana, nije htelo. Da su mu usle dve, a da su ivi promašili bar jednu u onoj seriji caskom bi tok tekme bio drugaciji. Ovako smo morali da jurimo i jbga nismo stigli. Edited September 15, 2018 by Timmy
Timmy Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 A za kvalifikacije, kaki bre kurac Izrael i Estonija, lagano cemo proci
Cash Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Sp bez aktuelnog sampiona Evrope. Duvaj ga Fibo
Micko8 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Jak mi sampion, iskoristio izostanke vecine reprezentacija inace ne bi bili ni peti u Evropi
Goranz Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 4 hours ago, Timmy said: Gledao sam tekmu, al tek sad citam sta ste pisali. I niko da uzme u obzir da su ovi Grci veoma solidan tim u ovom trenutku. Jesu nasi delovali neuigrano, bilo dosta propusta, ali daleko je ovo od ocajnog. Kad se podvuce crta, izgubili smo samo zbog suta za 3. Njih islo vise nego sto je ocekivano, a nas, pre svega Bogdana, nije htelo. Da su mu usle dve, a da su ivi promašili bar jednu u onoj seriji caskom bi tok tekme bio drugaciji. Ovako smo morali da jurimo i jbga nismo stigli. Klasičan primer zašto je sport nepravedan. Protivniku je dovoljno da postigne više poena od tebe da bi pobedio.
Micko8 Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Dejan Todorovic verovatno zavrsio sezonu, bas nas ide kao budale.
Jozef K. Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Jel zabranjeno da se pomene uloga i znanje selektora? Ili ćemo da se pravimo toše.
J.R. Cash Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Niko ti ne moze zabraniti da se blamiras.
Giggsy Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Bez zajebancije sad. Jebala nas Estonija, ovo se mora uzeti... za pocetak
Timmy Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 18 hours ago, Goranz said: Klasičan primer zašto je sport nepravedan. Protivniku je dovoljno da postigne više poena od tebe da bi pobedio. Nemoj biti toliko supalj...
MiddleClass Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 13 hours ago, Jozef K. said: Jel zabranjeno da se pomene uloga i znanje selektora? Ili ćemo da se pravimo toše. Ne, naravno. Celava sveta krava ppp.
Recommended Posts