Joe D Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 On 12.9.2018. at 7:41, Giggsy said: Demoliracemo ih
theanswer Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) gledao na preskoke, bio sam ubeđen da dobijamo bez pogledanog snimka rekao bih jedna od najlošijih utakmica reprezentacije pod vođstvom đorđevića, delovalo je kao da smo se prvi put skupili, totalno neuigrani, besomučno forsiranje bogdana i belog u napadu sa loptom koja ide sporo i nemogućnošću da pogodimo olimpijski bazen™. grci su nas odradili bukvalno na foru, spuštanje na printezisa u najbitnijim momentima nešto što smo videli mali milion puta. više nisam siguran ni u šta osim da dobijamo estoniju na suvi kvalitet sad kod kuće. ubacićemo 30 trojki verovatno. btw reko sam vam da je izrael krš mrtva fiba nas je ladno naterala da pratimo rezultate gruzije i izraela. nadam se da će grci dobiti u gruziji i nemci kod kuće izraela i onda ako uspemo da ne dobijemo izrael kod kuće nek se nosimo u kurac. još jedno zapažanje, koliko su puta utrčali bogdanu i nedoviću iza leđa, au majko mila Edited September 14, 2018 by theanswer
mlatko Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Sto ne znaci da Estonija nije neugodna.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Djolle Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) Treba nam 3 pobede do kraja sa tim da budemo bolji od izreaela u medjusobnom skoru. Što bi rekli, ako to ne uspemo, onda i ne treba da idemo. Edited September 14, 2018 by Djolle
Joe D Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 (edited) Svi u neugodni kad ti je najbolji igrac...jebem li ga, Todorovic? Austriju smo dobili na jednu loptu. @Djolle Taj tim koji treba to da uspe svakako ne treba da ide. Edited September 14, 2018 by Joe D
theanswer Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 ako sledeće kolo ispoštuju™ grci i nemci, mislim i da sa 2 pobede od čega bi jedna bila protiv izraela idemo dalje
Djolle Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 3 hours ago, Joe D said: Svi u neugodni kad ti je najbolji igrac...jebem li ga, Todorovic? Austriju smo dobili na jednu loptu. @Djolle Taj tim koji treba to da uspe svakako ne treba da ide. Sležem se, hteo sam da kažem da su nam šanse još uvek dobre i da ćemo najverovatnije otići, tj treba debelo da kiksiramo da ne bi otišli...
Joe D Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 Naravno da imamo, samo mi se ne svidja ideja da mi kao vlasnici srebrne medalje sa 3 velika takmicenja na zasluzujemo da budemo na svetskom ako nasi trecepozivci nisu u stanju da to obezbede.nije to tim koji treba da odredjuje da li je nama mesto na sp ili nije.
Micko8 Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) A sta fali Todorovicu, decko je bas napredovao u poslednjih nekoliko sezona u ovim pipremnim mecevima sa novim klubom bas kida , mislim da bi imao mesta i na konacnom spisku za odlazak na SP, problem su Djokovici,Peno ,Gagici i slicni krsevi koje imamo a ne Todorovic. Edited September 14, 2018 by Micko8
Joe D Posted September 14, 2018 Author Posted September 14, 2018 nista ne fali todorovicu, ali dosta fali reprezentaciji kojoj on treba da bude glavni igrac.
Heaviside Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 (edited) i sistemu takmicenja u kome najbolji igrac iz kvalifikacija nema mesta u 12 na takmicenju za koje su se kvalifikacije igrale. Edited September 14, 2018 by Heaviside
Recommended Posts