September 13, 20186 yr Ako dobijemo Estoniju dva puta i Izrael jednom, trebalo bi da bude sve ok. Ali nismo smeli da izgubimo ono od Nemaca.
September 13, 20186 yr Veoma lose pipremljena I vodjena utakmica , ne razumem cemu udvajanje Borusisa, kada ga je Milutinov bez problema cuvao jedan na jedan , tu smo mnogo koseva primali, Djordjevic je lose rotirao, znam da je niska petorka donela izjednacenje ali cim su poceli da igraju preko Printezisa Djordjevic je trebao da uvede Bjelicu, protok lopte nam je bio veoma los , sve se svelo na neka soliranja, Kalinic,Lucic I Simonovic veceras neupotrebljivi, mogla je sansa da se pruzi I Jelovcu, on je dobar suter za tri poena , ekipa je skroz neuigrana,. Sve mi se cini da cemo da skiknemo u ovim kvalifikacijama, Sale je previse nervozan, ne zraci samopuzdanjem , sto lose utice I na same igrace, sve u svemu losa situacija. Edited September 13, 20186 yr by Micko8
September 14, 20186 yr Ako si meni replicirao - da, prolazimo Edited September 14, 20186 yr by Giggsy