Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

A Dangubić da igra 3, možda? Mislim, ako ova dvojica ne budu igrala. Bolji je od Kaline i kapitena.

• Author

Ako cemo propasti i sa njima, onda jeste svejedno.

Ocigledno znas nesto vise oko Ercega, Lucica i Micova, pa podeli..

Ne znam nista, ali kad krene to sa "videcemo u kakvom su stanju", "radice po posebnom programu" obicno od toga nema ni mojega.

Mozda i dobije sansu Dangubic, on po meni nije trojka. Ne moze da brani tu poziciju.

Hoce Bogdan pristati da igra kad je tu sad i Simon kapiten? :huh:

Na kraju, osim nekih kozmetičkih izmjena, i činjenice da je Bogdan prilično napredovao, ostalo je sve isto kao i prošle godine. 

• Author

A cinjenica da Teodosic igra? 

prisustvo teodosica i izostanak gagica ne bi trebalo da predstvlja bitnu razliku.  :fantom:

edit: generalno, ono od prosle godine je bila sprdnja od ekipe. to sto je obezbedjeno da igramo ovo svetsko je ogroman uspeh.

Edited by Psihodelija

A cinjenica da Teodosic igra? 

Jeste, sjetio sam se naknadno. Ali opet, daleko je to od nekakve renesanse kakvu su najavljivali. 

Ae da probam:

Teo - Stefan - Vasa

Bogdan - Nedara

Lucic - Micov

Bjelica - Novica?

Krle - Bludni - Kuzmic/Stimac?

Simonović - Kalinić :D

Osim problema na trojci, meni ovo ne izgleda tako loše. Pitanje je samo kako će Nacionale™ to da utegne. Prošlog leta Duda je imao dosta gori tim na raspolaganju, pa je tu bilo pristojne košarke, a ostvaren je i korektan rezultat iako se očekivao debakl.

• Author

Jeste, sjetio sam se naknadno. Ali opet, daleko je to od nekakve renesanse kakvu su najavljivali. 

ko je najavljivao, oni sto su videli dudu kao glavni problem u nasoj reprezentaciji?

Imamo mi solidne igrace, i generaciju jos boljih koja stasava. ali imamo to i fudbalu, i u rukometu. sad cemo tek videti posledice dezorganizacije i amaterizma po nacionalni tim kad nema ko da povuce rucnu.

leni™ :D

:thumbsup:

Ae da probam:

Teo - Stefan - Vasa

Bogdan - Nedara

Lucic - Micov

Bjelica - Novica?

Krle - Bludni - Kuzmic/Stimac?

I sta igra taj Kravic? Svira gitaru?

Ja bih voleo da vidim malog Mitrovica u 12. Onda ne mora treci centar, samo Krle i Radule, pa da se krpimo po potrebe sa nizom petorkom (smesna mi i pomisao sa Novicom na petici, ali ko zna,..)

Nisam uopste gledao Ercega, pa mozda gresim, ali meni niej zao sto ga nema.

• Author

Ja bih vodio Mitrovica, Stimca i Kuzmica. Ocekujem da ce Novicu da bole ledja ili krsta ili tako nesto do pola priprema. Bircevic me iritira. Bludnik - no comment.

Da jebote, i meni Stumac pre ovog. Skroz sam na njega zaboravio, a decko napreduje iz godine u godinu... A bludnik je retard bio i ostao. Dovoljno me je nervirao u KKP

E, a koja je priča sa Jokićem, je li to nije pozvan u dogovoru Miška i njega sa selektorom zbog te povrede ili je nešto drugo u pitanju?

Nisam uopste gledao Ercega, pa mozda gresim, ali meni niej zao sto ga nema.

Imao je fina izdanja u prolecnom delu u EL, toliko sam ispratio..ume da izubija protivnika sa nekoliko vezanih trojki..to bi recimo bilo ono sto je za nas radio Keselj pre par godina.

Valjda ce Bogdan i Bjelica to da popune.