Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Da, bedak tezak za Macvana, nevezano za ove kvalifikacije, dobro je igrao. I uvek me nasmeje onaj njegov GIF iz Ria

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

samo neka stavlja ovu sliku na bolno mjesto 3x dnevno po 15 minuta i pola sata gledanja pred spavanje i biće kao rukom odneseno

717767_milan-macvan-instagram_ls.jpg

Posted

Tosa koji vitla macem i satro jase konja je pobednik galaksije

• 3 weeks later...
Posted

Na spisku su: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan NIS), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul BB), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Đorđe Gagić (Partizan NIS) i Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks).

http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/item/21104-djordjevic-izabrao-sesnaestoricu

Posted

Za one koji prate kakav je Stefan Peno ima li on potencijala i koje pozicija pokriva ?

Tek sad vido da je Uros Tripković završio sa košarkom pre skoro 3 godine.Mislio sam da pika po Italiji,Poljskoj mozda Turskoj  a on peče rakiju.  

Posted

Da se zna ko je institucija i ko ima najvise igraca u reprezentaciji :D

Posted
Just now, Fakundo Sava said:

Tek sad vido da je Uros Tripković završio sa košarkom pre skoro 3 godine.Mislio sam da pika po Italiji,Poljskoj mozda Turskoj  a on peče rakiju.  

Serija povreda ga unakazila, morao da zavrsi.

Za Pena, mislim da nema, ali neka ti odgovore upuceniji

Posted
1 hour ago, Timmy said:

Da se zna ko je institucija i ko ima najvise igraca u reprezentaciji :D

da je celava picka pozvala 1 balabana umesto gagica kao sto bi uradio svaki razuman trener pitao bih te onda koja institucija ima najvise igraca u reprezentaciji :fantom:

o izostavljanju maline, mvp-a kls i aba lige ne treba trositi reci. ko hoce da vidi sve mu je jasno

Posted

Nja, nja, nja.... i tako decenijama dok mi spasavamo cast srpske kosarke!