goofs Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Da, bedak tezak za Macvana, nevezano za ove kvalifikacije, dobro je igrao. I uvek me nasmeje onaj njegov GIF iz Ria
James Marshall Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 samo neka stavlja ovu sliku na bolno mjesto 3x dnevno po 15 minuta i pola sata gledanja pred spavanje i biće kao rukom odneseno
goofs Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 28 minutes ago, Timmy said: Daj gif https://imgur.com/gallery/PgTB6 Ovo i onaj Tosa kad ulece ispred Perasa posle Kecmanove trojke su mi najgotivniji GIFovi na netu
1n54jd3r Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Tosa koji vitla macem i satro jase konja je pobednik galaksije
pbg12345 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Na spisku su: Stefan Jović (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Đoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan NIS), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul BB), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Đorđe Gagić (Partizan NIS) i Ognjen Jaramaz (Mega Bemaks). http://www.mvp.rs/vesti/reprezentacije/item/21104-djordjevic-izabrao-sesnaestoricu
Fakundo Sava Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Za one koji prate kakav je Stefan Peno ima li on potencijala i koje pozicija pokriva ? Tek sad vido da je Uros Tripković završio sa košarkom pre skoro 3 godine.Mislio sam da pika po Italiji,Poljskoj mozda Turskoj a on peče rakiju.
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Da se zna ko je institucija i ko ima najvise igraca u reprezentaciji
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Just now, Fakundo Sava said: Tek sad vido da je Uros Tripković završio sa košarkom pre skoro 3 godine.Mislio sam da pika po Italiji,Poljskoj mozda Turskoj a on peče rakiju. Serija povreda ga unakazila, morao da zavrsi. Za Pena, mislim da nema, ali neka ti odgovore upuceniji
pbg12345 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 1 hour ago, Timmy said: Da se zna ko je institucija i ko ima najvise igraca u reprezentaciji da je celava picka pozvala 1 balabana umesto gagica kao sto bi uradio svaki razuman trener pitao bih te onda koja institucija ima najvise igraca u reprezentaciji o izostavljanju maline, mvp-a kls i aba lige ne treba trositi reci. ko hoce da vidi sve mu je jasno
Timmy Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Nja, nja, nja.... i tako decenijama dok mi spasavamo cast srpske kosarke!
Recommended Posts