November 7, 20177 yr https://www.instagram.com/p/BbL-4-HgeIW/ @Kenny, jel mi sad pogadjamo koji si od svih ovih? Ako nisi onaj celavi sa bradom, onda mora da si ovaj sto se okrenuo da vidi sta mu ovaj otpozadi radi Edited November 7, 20177 yr by Timmy
November 7, 20177 yr @Kenny, jel mi sad pogadjamo koji si od svih ovih? Ako nisi onaj celavi sa bradom, onda mora da si ovaj sto se okrenuo da vidi sta mu ovaj otpozadi radi celavi sa bradom je onaj moron minic, vlasnik burek foruma ili neko ko lici na njega tako da se iskreno nadam da si pogresio u pogadjalici :D
November 7, 20177 yr Pogrešio je sigurno, ja sam samo jedan random lik koji povremeno doleti iz Norveške da odgleda dobar basket ;) Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
November 7, 20177 yr Sledeći put, obećajem ;) verovatno decembar Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
November 7, 20177 yr celavi sa bradom je onaj moron minic, vlasnik burek foruma ili neko ko lici na njega tako da se iskreno nadam da si pogresio u pogadjalici :D Jeste Minić. Pored njega Vlastelica iz Repetitora i Jovanović sa Vajsa.
November 7, 20177 yr Keni je sigurno onaj križanac Ranka Žeravice i Nenada Čanka u donjem desnom uglu