goofs Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Malu trunku nade daje cinjenica da je povredio zglob, ono ranije zbog cega je imao ogromnih problema su bila ledja. Sent from my iPhone using Tapatalk
Timmy Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ima gomila takvih slučajeva, evo recimo bertans. čoveku dule 2x kidao ligamente kolena a on uprkos njemu igra u Spursima. bogdan ni dan danas ne može da sastavi 3 predsezonske u Kingsima da mu dule ne izvrne članak. a čuo sam i da je krstio mišu tumbasa. Umes ti i bolje sa tim duhovitim zamenama teza.
theanswer Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Umes ti i bolje sa tim duhovitim zamenama teza. svestan si naravno da si učitao lučićev lom metatarzalne kosti stopala na utakmici u nemačkoj duletu vujoševiću? ili si iskoristio isti za pokazivanje još jednom dubokog nivoa frustracije koji gajiš prema dotičnom. šta je gore ne znam, izaberi.
Moća Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Cinjenica je da je vecina igraca koje je Dule trenirao i koji su imali zapazenu minutazu, u buducnosti imalo problema sa povredama. Tripkovic je zavrsio karijeru, Pekovic isto, Velickovic je polu-invalid... Inace sve se to pocelo desavati posle odlaska profesora Koprivice iz kluba koji je jedini smeo Duletu da kaze dosta. Tj. on je uvek bio taj koji kaze za danas je gotovo. Setite se samo Robertsa koji u Zvezdi nije mogao da sastavi dve utakmice bez povrede dok je sledece sezone u Partizanu odigrao skoro sve utakmice. Inace novi kondicioni u Partizanu je izdanak skole profesora Koprivice i u potpunosti je preuzeo njegov nacin rada.
theanswer Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Cinjenica je da je vecina igraca koje je Dule trenirao i koji su imali zapazenu minutazu, u buducnosti imalo problema sa povredama. aj factchekuj tu činjenicu molim te.
Moća Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Pa naveo sam ti trojicu, Gagi je isto imao ozbiljnu povredu, Lucic isto, Bertans je kidao prednje ukrstene a za njim i Vesterman. ne mora da se povredi 90% igraca ja ovo pricam iz strucnog ugla tj. od ljudi koji su strucni u tom polju i koji poznaju situaciju.
theanswer Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Pa naveo sam ti trojicu, Gagi je isto imao ozbiljnu povredu, Lucic isto, Bertans je kidao prednje ukrstene a za njim i Vesterman. ne mora da se povredi 90% igraca ja ovo pricam iz strucnog ugla tj. od ljudi koji su strucni u tom polju i koji poznaju situaciju. pa to ti kažem, naveo si trojicu od koliko? nek ih je i deset. koji je to procenat i koliki je procenat kod drugih trenera i koliko posle odlaska od tog trenera se računa? mislim, razumeš šta hoću da ti kažem, ako nešto predstavljaš već kao činjenicu a ne kao mišljenje.
Timmy Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) svestan si naravno da si učitao lučićev lom metatarzalne kosti stopala na utakmici u nemačkoj duletu vujoševiću? ili si iskoristio isti za pokazivanje još jednom dubokog nivoa frustracije koji gajiš prema dotičnom. šta je gore ne znam, izaberi. Po tvojim recima nisi bio na forumu kad sam pisao to sto sam pisao. Jedino ako si isao u nazad i citao sve topike prethodnih godina. Al to neznanje te nesprecava da sviras kurcu kao i obicno. Edited October 30, 2017 by Timmy
bradilko Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 pišu ucveljeni mrzitelji duleta vujoševića.. jel to znači da je radonjić kriv za teške povrede kuzmića i sjebana leđa kalinića i jovića ili je tu radila i genetika ponešti? vidim jebaše majku lučić,gagi,berta,peković i vesterman duletu i okrivljuju ga za svoje zdravstveno stanje.. doktor galetović je ponosan na pojedine ppp forumaše
J.R. Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ne, je l' zaista verujes da prelom metatarzalne kosti ima veze s tim sto ga je trenirao Vujosevic pre pet godina?
nemoderisani Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Jel ima duzina karijere Noe, Denga, Rosea i ostalih Tibsovih Bullsa sa njim? Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
J.R. Cash Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Da Rose sad polomi ruku, to bi imalo veze sa Thibsom?
Recommended Posts