Nikodije Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 I jagodinac milosevic iz igokee se namece, mogao je glat na ovaj spisak. Ne znam po cemu su djokovic i nikola jovanovic ispred njega
goofs Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 milovan rakovic? Sent from my iPhone using Tapatalk
MangupIzCivilstva Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Najupecataivljije od spiska je nepozivanje Zagorca. Zagorac je izgleda prekrizen dok god je celavi selektor. A sto se tice Zagorca, neznam jel slusa Miska ili odluke donosi samostalno ali sto god da je kad god je donosio odluku znacajnu za karijeru krivo je procjenio, prvo sa ostankom u Megi, a evo i sada sa NBA. Steta, momak je stvarno talentiran.
Ros Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 zagorac je jos bio u nba kad je sale pravio spisak. ne zna se jos ni gde ce igrati
Miralem Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 A otkud problem Sale-Zagorac? zagorac skino saletu ribu.
goofs Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Mislim da ce celavi lako njega da doda na spisak ako se ovaj vrati u Evropu. Mozda je bilo malo zle krvi jer ga je ovaj ispalio za pripreme za OI, ali celavi nije zlopamtilo, vratio je Bobana, evo ga i Milutinov na spisku.
spaceploitator Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Kakav je bio Todorovic veceras protiv KKP? Vidim fine brojke, sta je moglo da se vidi sem fizike?
Timmy Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Lucic povreda, izgleda teža. Propustice kvalifikacije.
pbg12345 Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 e jebemu ne zbog kvalifikacija, nego momak bas nema srece, unakazise ga povrede
Timmy Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Pisao sam jos onomad koliko je DV uticao na njegovo telo i bio napušen i demnatovan. Jbga, kad je trebalo da se leci on je igrao 30 minuta. Nije jedini slucaj mesarstva od strane debelog.
theanswer Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) ima gomila takvih slučajeva, evo recimo bertans. čoveku dule 2x kidao ligamente kolena a on uprkos njemu igra u Spursima. bogdan ni dan danas ne može da sastavi 3 predsezonske u Kingsima da mu dule ne izvrne članak. a čuo sam i da je krstio mišu tumbasa. Edited October 30, 2017 by theanswer
Recommended Posts