Timmy Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Mora malo i da drami da javnost ne bude sumnjicava :(
Jimmy Kowalski Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 meni dovoljan uspeh da se niko vise ne povredi +1
eumeswil Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Pobediće Sale Fracusku sa Štimetom ko Duda 2013, samo sad u 1/4f ili 1/2f, MMW.
nemoderisani Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ovo ce biti najgore ep ikad, fali nam prva postava. never forget
Joe D Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Pa to je sastav prilicno slicnog kvaliteta ovom sad.
Apollo Creed Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Miloš Teodosić, Branko Cvetković, Vuk Radivojević, Zoran Erceg, Dragan Labović, Marko Jarić, Darko Miličić, Nemanja Aleksandrov, Milenko Tepić, Milan Gurović, Stefan Marković, Novica Veličković. Selektor: Zoran Slavnić
goofs Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Sta bi sa tim Aleksandrovim, bio je tipa najveci talenat u Evropi, a izrastao u belgijskog prvoligasa
pbg12345 Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 ima i ona ekipa sto je sakota vodio na sp malina, jao mile, fmpovi tornjevi blizanci askraba i nikolic, raicevic, kosta, kreativni par plejeva bojan popovic i avdalovic, klinci tripkovic i milicic... i jorovic, mada je on do tad bio drugi nivo, na tom sp je i sjebao karijeru jbt, ta reprezentacija je imala bukvalno jednog igraca top evropskog kvaliteta bio sam ubedjen i da je tadija bio deo te selekcije, ali google kaze da nije tako
MiddleClass Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Da je celavi pametan pa da sad zove Mitra masinu...
Calavera Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 (edited) realno mi drago sto nisu rizikovali s njima, zdravlje najbitnije. znaci: jovic, micic bogdan, dragan, ljudina lucic, gudura machu-wan, bircevic, bobi, kuzmic, stime Edited August 29, 2017 by Calavera
goofs Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Propali smo nacisto, ko nije gledao Partizan ove sezone nije svestan sta je Bircevic u stanju da uradi, a on ce igrati izuzetno bitnu ulogu u svemu.
pacey defender Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Kad vidim ovaj sastav meni super koliko igrača imamo u rezervi :) Potrefi se da se Jokiću ne igra, da je Raduljica povređen, ali tu su Marjanovič kome se prošle godine nije igralo i Kuzmić koji je baš napredovao u prethodnih godinu dana. Sledeće godine možda bude još obrta, ali onda će da uskoči Milutinov, itd. I dalje smo sila. :)
Recommended Posts