August 28, 20177 yr Miloš Teodosić, Branko Cvetković, Vuk Radivojević, Zoran Erceg, Dragan Labović, Marko Jarić, Darko Miličić, Nemanja Aleksandrov, Milenko Tepić, Milan Gurović, Stefan Marković, Novica Veličković. Selektor: Zoran Slavnić
August 28, 20177 yr Sta bi sa tim Aleksandrovim, bio je tipa najveci talenat u Evropi, a izrastao u belgijskog prvoligasa
August 28, 20177 yr ima i ona ekipa sto je sakota vodio na sp malina, jao mile, fmpovi tornjevi blizanci askraba i nikolic, raicevic, kosta, kreativni par plejeva bojan popovic i avdalovic, klinci tripkovic i milicic... i jorovic, mada je on do tad bio drugi nivo, na tom sp je i sjebao karijeru jbt, ta reprezentacija je imala bukvalno jednog igraca top evropskog kvaliteta bio sam ubedjen i da je tadija bio deo te selekcije, ali google kaze da nije tako
August 29, 20177 yr realno mi drago sto nisu rizikovali s njima, zdravlje najbitnije. znaci: jovic, micic bogdan, dragan, ljudina lucic, gudura machu-wan, bircevic, bobi, kuzmic, stime Edited August 29, 20177 yr by Calavera
August 29, 20177 yr Propali smo nacisto, ko nije gledao Partizan ove sezone nije svestan sta je Bircevic u stanju da uradi, a on ce igrati izuzetno bitnu ulogu u svemu.
August 29, 20177 yr Kad vidim ovaj sastav meni super koliko igrača imamo u rezervi :) Potrefi se da se Jokiću ne igra, da je Raduljica povređen, ali tu su Marjanovič kome se prošle godine nije igralo i Kuzmić koji je baš napredovao u prethodnih godinu dana. Sledeće godine možda bude još obrta, ali onda će da uskoči Milutinov, itd. I dalje smo sila. :)