bradilko Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 (edited) Selektoru srecan rodjendan+milionzbog njega sam zavoleo kosarku.secam se kao sad kadetskog prvenstva srbije u kraljevu.. i posle sfrjot... kakva gomila najvecih talenata svih vremena u nas.tad se desilo i nece nikad vise Edited August 26, 2017 by bradilko
hazard Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Klupske sezone predugo traju. Nama su skoro svi igraci prosle sezone igrali Evroligu koja je suludo takmicenje gde imas 3 utakmice nedeljno sa sve putovanjima u Kazanj, Tel Aviv i Bilbao sa presedanjima i spavanjem po aerodromima. Dosta igraca je vuklo neke povrede tokom sezone, a onda su isforsirano nedovoljno oporavljeni igrali u zavrsnici kad je borba za trofeje. Što je sve posledica činjenice da FIBA, ULEB, i NBA vuku svaki na svoju stranu bez ispada sada i minimumom koordinacije
Miralem Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi a gde da pisem, na bezbolu?
ToniAdams Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi ja kad mu kazem da prestane misli da se zaebavam :(
pbg12345 Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 o jbt nije toliko neocekivano, ali i ovo sto je izjavio pored same cinjenice da je povredjen nije dobro
KennyDalglish Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Dakle ostala je samo dilema Lazić ili Nedović, koji je manje povređen. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Miralem Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 da je koprivica kojim cudom bio pozvan, i on bi igrao na kraju. ovo ce biti najgore ep ikad, fali nam prva postava.
goofs Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Sa Kalinom ja sam nesto cenio da nam je 1/4f pravi domet, sto bi znacilo da se uz (ne) poklapanje kockica i zreba mogli i do 1/2f (ali i da ispadnemo u 1/8f). Sad bez njega vise ne znam sta da mislim.
Joe D Posted August 27, 2017 Author Posted August 27, 2017 meni dovoljan uspeh da se niko vise ne povredi
Venom Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Ako je Kalinic stvarno povredjen toliko da ce da vuce posledice povrede do kraja zivota, Djordjevic treba da ga posalje kuci.
Recommended Posts