Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)

Selektoru srecan rodjendan

+milion

zbog njega sam zavoleo kosarku.secam se kao sad kadetskog prvenstva srbije u kraljevu..

i posle sfrjot...

kakva gomila najvecih talenata svih vremena u nas.tad se desilo i nece nikad vise

Edited by bradilko
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Klupske sezone predugo traju. Nama su skoro svi igraci prosle sezone igrali Evroligu koja je suludo takmicenje gde imas 3 utakmice nedeljno sa sve putovanjima u Kazanj, Tel Aviv i Bilbao sa presedanjima i spavanjem po aerodromima. Dosta igraca je vuklo neke povrede tokom sezone, a onda su isforsirano nedovoljno oporavljeni igrali u zavrsnici kad je borba za trofeje.

Što je sve posledica činjenice da FIBA, ULEB, i NBA vuku svaki na svoju stranu bez ispada sada i minimumom koordinacije

Posted

ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi :mellow:

a gde da pisem, na bezbolu?

Posted

ja sam tek sad izvalio da miralem piše na basketu, i nije mi jasno zašto to radi :mellow:

ja kad mu kazem da prestane misli da se zaebavam :(

Posted

o jbt

nije toliko neocekivano, ali i ovo sto je izjavio pored same cinjenice da je povredjen nije dobro

Posted

Dakle ostala je samo dilema Lazić ili Nedović, koji je manje povređen.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Posted

da je koprivica kojim cudom bio pozvan, i on bi igrao na kraju. ovo ce biti najgore ep ikad, fali nam prva postava.

Posted

Sa Kalinom ja sam nesto cenio da nam je 1/4f pravi domet, sto bi znacilo da se uz (ne) poklapanje kockica i zreba mogli i do 1/2f (ali i da ispadnemo u 1/8f). Sad bez njega vise ne znam sta da mislim.

Posted

meni dovoljan uspeh da se niko vise ne povredi

Posted

Ako je Kalinic stvarno povredjen toliko da ce da vuce posledice povrede do kraja zivota, Djordjevic treba da ga posalje kuci.