June 25, 201410 yr pih, nista posebno. dobijamo ih. @pejsi zna se, cace moraju da igraju navaro, kalderon, rudi i braca. Navaro će da igra 15 minuta, sa klupe, i ima da jebe ružno sve do finala. Pisali smo već o tome. Oni su sa Sadom umesto Rubia izgubili od USA 107-100. Ne mislim da mogu da dobiju u finalu, ali ovo će biti najbolje što je Evropa ikada sastavila.
June 25, 201410 yr Problem sto pau vise nije ta klasa. On je obicno nosio napad protiv njihovih undersized postava.
June 25, 201410 yr hoce li ikada ovo (basket) da iscezne iz naslova ovog topika? :D Edited June 25, 201410 yr by Psihodelija
June 25, 201410 yr hoce li ikada ovo (basket) da iscezne iz naslova ovog topika? :D Neće, pošto je bilo ljudi koji ne vide gde pišu, pa su drvili o bukovini koja udara loptu polivadi na ovom topiku.
June 25, 201410 yr haha, zanimljivo. :D pa makar preimenuj u kosarkaska reprezentacija srbije, posto imamo i basketase koji dominiraju™, a ipak se radi o razlicitim sportovima. Edited June 25, 201410 yr by Psihodelija
June 25, 201410 yr Kakav impresivan sastav! Moze se stvarno reči da je najbolje iz Evrope ikad. Al opet, tim Jugoslavije pred raspad.. Ne bih da vagam :)
June 26, 201410 yr Sada znam kako je bilo onim sirotanima po Evropi kada Duda objavi spisak reprezentacije Jugoslavije.
June 26, 201410 yr ovaj, nije mi jasno o cemu pricate. jugoslavija (i srbija) je dominirala vise od 15 godina u kontinuitetu (ako se izuzme vreme sankcija), ovi romi to mogu samo na papiru.